Ads Top

Σώθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο: H φωνάρα που αδικήθηκε αδιανόητα στο «The Voice» (Vid)



Πρεμιέρα έκανε στον ΣΚΑΪ η δέκατη περίοδος του The Voice και ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους που πήραν το πράσινο φως για να συνεχίσουν με έναν coach στον επόμενο γύρο ήταν ο Γιάννης Σιαχάμης από την Αργολίδα, ο οποίος ερμήνευσε το «Φταίμε και οι δυο» αφιερώνοντας την ερμηνεία του στη μνήμη της μητέρας του, την οποία έχασε όταν ήταν ακόμα παιδί.

«Όταν έχασα τη μητέρα μου, κατάλαβα πόσο σύντομη είναι η ζωή και ότι πρέπει να κυνηγάμε τα όνειρά μας», δήλωσε συγκινημένος πριν βγει στη σκηνή. 



Κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του δεν υπήρχαν καρέκλες των coaches να γυρίζουν και φαινόταν ότι ο Γιάννης θα έχανε αυτήν την ευκαιρία να περάσει τις Blind Auditions και να δοκιμαστεί και σε άλλα είδη τραγουδιού στις επόμενες φάσεις.

Όμως η Έλενα Παπαρίζου δεν μπορούσε να αφήσει μία τέτοια φωνή ανεκμετάλλευτη και γύρισε την καρέκλα της ελάχιστα δέκατα πριν τελειώσω ο χρόνος που είχε ο Γιάννης για να τραγουδήσει. 



Ο Γιάννης, που κατάγεται από το Άργος αλλά ζει στο Ναύπλιο, δήλωσε ότι ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική τα τελευταία δυόμιση χρόνια, όπου έκανε και κάποια μαθήματα φωνητικής.

Από τα 12 του χρόνια εργάζεται ως βαφέας αυτοκινήτων διατηρώντας τη δική του επιχείρηση στο Άργος. To επάγγελμά του μάλιστα έδωσε την ευκαιρία στους coaches να ξεκινήσουν μία συζήτηση μαζί του για την ετυμολογία της λέξης φανοποιός, τις διαφορές από το βαφέα αυτοκινήτων, που δήλωσε ο Γιάννης Σιαχάμης.

«Τραγουδούσα πάντα, είτε ήμουν χαρούμενος είτε στεναχωρημένος, και αυτό μου έδινε δύναμη», εξομολογήθηκε ο ίδιος. 



Ο Γιάννης Σιαχάμης, όπως αναφέρουν τοπικά μίντια της Αργολίδας, είναι ένας καλλιτέχνης που το 2022 διακρίθηκε κερσίζοντας στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Αργολίδας.

Για κάποιους η κίνηση της τελευταίας στιγμής από την Έλενα Παπαρίζου να γυρίσει την καρέκλα της και να εντάξει τον Γιάννη στην ομάδα της θεωρείται «κλοπή» αφού ο νέος καλλιτέχνης έχει πολλά ακόμα να δώσει, με τον ίδιο να ζητάει από την coach του να τον πιστέψει ότι μπορεί να πει και άλλα πολλά είδη τραγουδιού.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.