Ads Top

Η καλύτερη δεν έχει κάνει ακόμα πρεμιέρα: H νέα σειρά του ALPHA θα είναι η απάντηση στο Grand Hotel του ΑΝΤ1



Η νέα σειρά του ALPHA, «Πόρτο Λεόνε: Στον δρόμο με τα κόκκινα φανάρια», υπόσχεται να μας μεταφέρει στη μυστηριώδη και γεμάτη αντιθέσεις Τρούμπα του Πειραιά, κατά τη δεκαετία του 1960. 

Στον πυρήνα της ιστορίας βρίσκονται οι ζωές των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι με τις κοινωνικές αλλαγές και την απαγόρευση των οίκων ανοχής το 1967.



Η σειρά ακολουθεί χαρακτήρες όπως ένας ισχυρός πατριάρχης που ελέγχει τον υπόκοσμο, καθώς και γυναίκες που προσπαθούν να ξεφύγουν από τις σκιές του παρελθόντος τους. Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει ο Γιώργος Κορδέλλας και ο Βασίλης Τσελεμέγκος και το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Κρητικός.

Πόρτο Λεόνε – Οι πρωταγωνιστές

Η σειρά «Πόρτο Λεόνε» διαθέτει ένα εκλεκτό καστ με ηθοποιούς όπως ο Αλέκος Συσσοβίτης, Βασίλης Μπισμπίκης, Κλέλια Ρένεση και Αντώνης Καρυστινός, οι οποίοι υποδύονται κεντρικούς χαρακτήρες με πολύπλοκες σχέσεις. Οι θεατές θα δουν τις προκλήσεις και τις συγκρούσεις που προκύπτουν καθώς οι πρωταγωνιστές προσπαθούν να ισορροπήσουν ανάμεσα στον έρωτα, τη βία και την επιβίωση.



Τα γυρίσματα της σειράς ξεκινούν τον Οκτώβριο του 2024 σε εσωτερικά και εξωτερικά σκηνικά, με μια μεγάλη αναπαράσταση της Τρούμπας του ’60 να στήνεται σε περιοχή του Μενιδίου. Η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει τον Ιανουάριο του 2025, με τους θεατές να ανυπομονούν για μια καθηλωτική τηλεοπτική εμπειρία που θα φωτίσει σκοτεινές πτυχές μιας ιδιαίτερης εποχής στην ελληνική ιστορία.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.