Ads Top

«Ήρθα για να αδυνατίσω»: H νέα εικόνα της Εκατερίνας Λιντβίνοβα ύστερα από 1 μήνα στο Survivor – To πριν και το μετά (pics)



Η Εκατερίνα Λιντβίνοβα μπαίνοντας στο Survivor είχε δηλώσει με μεγάλη ειλικρίνεια «Ήρθα για να αδυνατίσω», ενώ δεν είχε κρύψει ότι μεγάλος στόχος ήταν να κερδίσει το παιχνίδι. Βέβαια η Ρωσίδα τικτόκερ ήταν αυτή που αποχώρησε πρώτη από το ριάλιτι επιβίωσης, την πρώτη κιόλας ημέρα.

Όμως η εταιρεία παραγωγής δεν σκόπευε να την αφήσει να φύγει και την ξανάβαλε στο παιχνίδι με τρόπο που έβγαλε από την… κοιλιά της, αφού δεν θα άφηνε ένα τέτοιο τηλεοπτικό προϊόν με τόσους χιλιάδες ακόλουθους να χαθεί από τον φετινό κύκλο.



Έναν μήνα μετά η Εκατερίνα πέτυχε τον στόχο που είχε βάλει όταν αποφάσισε να διαγωνιστεί στον φετινό κύκλο του «Survivor». Έχασε τα κιλά της και πλέον αυτό είναι εμφανές τόσο στον παρουσιαστή και τους συμπαίκτες της στο Survivor όσο και στο τηλεοπτικό κοινό.

Ο Γιώργος Λιανός, παρατηρώντας την αλλαγή στο σώμα της Εκατερίνα σχολίασε: «Είναι εντυπωσιακή η αλλαγή που έχεις κάνει στο κορμί σου. Δεν μου αρέσουν αυτά τα σχόλια που έχουν να κάνουν με κορμιά κτλ., αλλά θυμάμαι πολύ καλά ότι την πρώτη μέρα που σε ρώτησα τι δουλειά έχεις εδώ, μου είπες “ήρθα να χάσω κιλά”».



Το ίδιο έκανε και το Χ το οποίο πρόσθεσε ότι μαζί με τα κιλά που χάθηκαν η Εκατερίνα έγινε πολύ πιο ανταγωνιστική στα αγωνίσματα και στις δοκιμασίες, κερδίζοντας πόντους για την παραμονή της.






Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.