Ads Top

Grand Hotel Επόμενα Επεισόδια: Τι γνωρίζει η Ελένη που αγνοούν οι περισσότεροι;



Συναρπαστικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά του ANT1 «Grand Hotel», καθώς η Ελένη μαθαίνει ένα μυστικό που η Κυβέλη κρατάει επτασφράγιστο. Έρχεται στο φως και είναι ικανό να φέρει ντόμινο εξελίξεων στην οικογένεια Γαζή.

Αποφασίζει να χρησιμοποιήσει την πληροφορία προς όφελος της



Η Κυβέλη προσπαθεί να προστατεύσει με κάθε τρόπο τόσο καιρό από τη μια την περιουσία που της άφησε ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Γαζής, αλλά και την οικογένεια της και το όνομα που έχουν στην καλή κοινωνία της Αθήνας.

Συνέχεια όμως τρέμει το φυλλοκάρδι της γιατί φοβάται μην αποκαλυφθούν γεγονότα του παρελθόντος που είναι ικανά να διαλύσουν τα πάντα. Όμως όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Grand Hotel», κάποιο πρόσωπο του υπηρετικού προσωπικού, η Ελένη μαθαίνει ένα μυστικό της οικογένειας Γαζή που η Κυβέλη κρατούσε πολλά χρόνια καλά κρυμμένο.



Η Ελένη καθαρίζοντας ένα δωμάτιο, βρίσκει έναν φάκελο, τον οποίο ανοίγει και διαβάζει το περιεχόμενό του. Σοκαρισμένη μαθαίνει ότι ο Νικόλας είναι εξώγαμο παιδί του Γαζή, ο οποίος είχε δεσμό με την Αγγέλα. Βέβαια αυτό ο Νικόλας φαίνεται να μην το γνωρίζει αφού εργάζεται ως υπάλληλος τόσα χρόνια στο ξενοδοχείο.

Συνειδητοποιώντας η Ελένη ότι ο Νικόλας είναι ένας από τους κληρονόμους της περιουσίας της οικογένειας Γαζή, νιώθει μια βαθιά ικανοποίηση. Και βέβαια θα χρησιμοποιήσει αυτή την πληροφορία προς όφελος της έτσι ώστε να εξασφαλίσει μια καλύτερη ζωή για την ίδια, αδιαφορώντας στην πραγματικότητα για τον Νικόλα.



Έτσι αρχίζει να του φέρεται θερμά και εκείνος που είναι ερωτευμένος μαζί της και θέλει να κάνει μια οικογένεια, νιώθει ευτυχισμένος, σε αντίθεση με την Αγγέλα που έχει αντιληφθεί ότι η Ελένη τον χρησιμοποιεί και δεν τον αγαπά αληθινά, αγνοώντας βέβαια ότι εκείνη γνωρίζει τη δύναμη που έχει ο Νικόλας ως πρωτότοκος γιος του Γαζή.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.