Ads Top

Grand Hotel Επόμενα Επεισόδια: Ώρες αγωνίας για την Πελαγία – Ο λόγος που τρέμει για τη ζωή της



Ώρες αγωνίας θα βιώσει η Πελαγία στο Grand Hotel, καθώς τρέμει για τη ζωή της και δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί τα όσα συμβαίνουν στο πολυτελές ξενοδοχείο.

Η Βασιλική είναι πλέον νεκρή και ο Πέτρος είναι απαρηγόρητος που έχασε την αδερφή του για πάντα και δεν πρόλαβε το κακό που έβλεπε να έρχεται. Η υπόθεση κλείνει από τον δικαστή και το συμβάν θεωρείται ένα τραγικό ατυχές δυστύχημα και όχι φόνος.



Ο Χρόνης όμως επιστρέφει στο ξενοδοχείο αποφασισμένος να ανακαλύψει την αλήθεια και να βρει τον δολοφόνο της Βασιλικής Ασλάνογλου.

Από την άλλη, η Πελαγία ως μοναδική μάρτυρας φοβάται για τη ζωή της και αρνείται να πει τα όσα είδε εκείνο το βράδυ, βρίσκοντας νεκρή την Βασιλική. Την ίδια στιγμή η Κυβέλη είναι σε αναμμένα κάρβουνα καθώς δεν έχει βρει το γράμμα με το οποίο την εκβίαζε το νεαρό κορίτσι.

Το περιεχόμενο του ξέρει ότι σε λάθος χέρια θα τινάξει εκείνη και την οικογένειά της στον αέρα. Όταν βρίσκεται μόνη στο γραφείο της την επισκέπτεται ο Ρήγας. “Να φανταστώ ότι ψάχνεις αυτό” της λέει και της δείχνει το γράμμα.



Πάει να το πάρει αλλά εκείνος δεν της το δίνει. “Μου είχες υποσχεθεί ότι αν το βρω και στο φέρω θα μου δώσεις πίσω την θέση του διευθυντή” της θυμίζει.

Εκείνη αναγκάζεται να υποκύψει αλλά αυτός δεν είναι ο μόνος όρος του Ρήγα. “Τα πράγματα θα γίνουν όπως ήταν Κυβέλη“. Εκείνη τον κοιτάζει απορημένη. “Τί εννοείς;“. “Θα ανακοινώσεις εκ νέου τον αρραβώνα μου με την Αλίκη” της εξηγεί και εκείνη δεν μπορεί παρά να συμφωνήσει.

Στη συνέχεια, θα δούμε την Αλίκη να εξαφανίζεται από το ξενοδοχείο, πυροδοτώντας νέες δραματικές εξελίξεις στο Grand Hotel.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.