Ads Top

Grand Hotel: Ο δολοφόνος χτυπάει ξανά – Αυτός είναι το επόμενο θύμα του



Ο Στάθης Κόικας, ο Ιορδάνης του Grand Hotel, μίλησε για την καθηλωτική σειρά του ΑΝΤ1 ενώ αποκάλυψε πως ο δολοφόνος με το χρυσό μαχαίρι θα χτυπήσει ξανά.

-Από γραφής τι γνώμη σχηματίσατε για εκείνον;



«Πριν πάρουμε αρκετό υλικό, ο σκηνοθέτης μας, Γιάννης Βασιλειάδης, μου είχε πει αρκετά πράγματα κι άρχισα να φτιάχνω το βιογραφικό του και να τον φαντάζομαι. Στην αρχή μού φαινόταν σαν τα παιδιά που κάνουν λάθη, ζαβολιές και αταξίες. Μόνο που σε μικρή ηλικία από αυτά τα λάθη κινδυνεύουμε μόνο εμείς. Σε μεγαλύτερη ηλικία παίρνουμε κι άλλους στον λαιμό μας. Ο Ιορδάνης δεν είναι ο άνθρωπος που σχεδιάζει μακροπρόθεσμα και οργανώνει τη ζωή του. Δρα παρορμητικά και η λύση που σκέφτεται, όταν προκύψει κάτι, δημιουργεί άλλα τόσα προβλήματα. Μόνο ένα ρήμα σε διάφορες εκδοχές του μπορώ να σκεφτώ για εκείνον. Μπλέκει, μπλέκεται και εμπλέκεται, προσπαθώντας να απολαύσει το κάθε λεπτό της ζωής του. Αυτή είναι η μεγαλύτερη εξάρτησή του».

-Εχει και μια μητέρα δεσποτική. Δεν είναι εύκολη περίπτωση η Κυβέλη.

«Από εκεί ξεκινούν όλα. Ο Ιορδάνης δεν θα είχε διαμορφώσει αυτόν τον χαρακτήρα αν είχε μεγαλώσει με άλλους ανθρώπους. Αποζητάει την αγάπη της και θέλει, με έναν πολύ λανθασμένο τρόπο, να διεκδικήσει την προσοχή της. Μου φαίνεται πολύ παιδικό όλο αυτό. Είναι το αγόρι που θα σπάσει το βάζο για να τον κοιτάξει η μαμά του. Βλέπουμε στιγμές έντασης κι έλλειψη τρυφερότητας στη σχέση του με την Κυβέλη. Από πού πηγάζει όλο αυτό; Οταν ένας άνθρωπος σε ενδιαφέρει πολύ είναι αυτός που σε εξοργίζει κιόλας, γιατί διαφορετικά δεν θα σε ενδιέφερε η γνώμη του».



-Ομως, το κάνει με τον πολύ δύσκολο τρόπο. Μεθάει, χαλάει όλα του τα χρήματα, βάζει χέρι στο ταμείο, παίζει παράνομα στοιχήματα κι έχει τύχει να είναι λίγο πριν τους φόνους μαζί με τα δολοφονημένα κορίτσια.

«Βρίσκεται μπλεγμένος, χωρίς να είναι αυτός ο κύριος αίτιος των όσων συμβαίνουν. Τα περισσότερα γίνονται ερήμην του, αλλά με έναν τρόπο βρίσκεται στο επίκεντρο. Δεν είναι στυγνός εγκληματίας. Μέχρι να πέσει η καταστροφή στο κεφάλι του δεν ασχολείται με όσα συμβαίνουν γύρω του».

-Ωστόσο, ο Ιορδάνης έγινε η αιτία να αυτοκτονήσει η Καλλιόπη και να χαροπαλεύει η αδελφή της, η Βενετία. Ο συνταγματάρχης Δενδρινός, για λόγους τιμής, τον ζήτησε σε μονομαχία.

«Ο Ιορδάνης ποτέ δεν θέλησε να παντρευτεί. Του το επέβαλε η Κυβέλη. Για εκείνον ο έρωτας είναι κάτι απλό, αυτονόητο. Είναι ο bon viveur της εποχής και τον καταλαβαίνω με έναν τρόπο. Θέλει να ζήσει ακόμη κι αν οι επιλογές του ενέχουν τον κίνδυνο της παρανομίας ή φαίνονται ανήθικες. Στην πραγματικότητα, ποτέ δεν είπε στην Καλλιόπη ότι θέλει να την παντρευτεί. Οι ηθικές αρχές της εποχής τον εγκλωβίζουν».

-Ευτυχώς, η Βενετία ήρθε και τη γλίτωσε. Μάλλον θα χρειαστεί να ξεφύγει πολλές φορές από του χάρου τα δόντια.



«Ετσι φαίνεται. Δεν μπορώ να αποκαλύψω όλες τις στιγμές που θα φτάσει κοντά στον θάνατο, αλλά με αυτόν τον τύπο δεν γίνεται αλλιώς, αφού είναι ριψοκίνδυνος. Είναι σαν να τον αποζητάει. Αν δεν είναι κάτι επικίνδυνο γι’ αυτόν, δεν έχει νόημα».

-Εχει, όμως, πολύ καλή σχέση με την αδελφή του, την Αλίκη.

«Δείχνει κατανόηση ο ένας στον άλλον, και μεταξύ τους υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον και αδελφική αγάπη, αν και είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι χαρακτήρες. Η Αλίκη είναι ρομαντική ψυχή και δεν είναι από τους ανθρώπους που βολεύονται. Εν αντιθέσει με τη Σοφία, τη μεγαλύτερη αδελφή του, που του θυμίζει τη μητέρα του, οπότε η σχέση τους δεν είναι καθόλου ζηλευτή».

-Ο Ιορδάνης ξέρει ότι η Αλίκη δεν είναι ερωτευμένη με τον Ρήγα. Θα κάνει κάτι γι’ αυτό;

«Το ξέρει και προσπαθεί να τη βγάλει από αυτήν τη δύσκολη θέση που έχει περιέλθει, να την ξυπνήσει και να την κάνει να ακολουθήσει την καρδιά της».

-Θα μάθει ότι είναι ο Πέτρος ο εκλεκτός της καρδιάς της;

«Πολύ αργότερα, αφού θα έχει τελειώσει με τα δικά του μπλεξίματα. Εκεί, αρχίζει να το αντιλαμβάνεται, γιατί ο Ιορδάνης είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να είναι στον κόσμο του, αλλά είναι επίσης ένας άνθρωπος που παρατηρεί βλέμματα, κινήσεις, ανάσες…».

-Ποια στάση θα κρατήσει σε αυτήν τη σχέση;

«Επειδή έχει μεγαλώσει σε έναν τεράστιο πλούτο, δεν ασχολείται με την οικονομική κατάσταση των όσων εμπλέκεται ο ίδιος συναισθηματικά. Κυκλοφορεί ανάμεσα στους φτωχούς και τους συναναστρέφεται. Η σχέση του με τον Πέτρο θα αναπτυχθεί και με έναν τρόπο θα γίνουν φίλοι. Οταν, όμως, χρειαστεί θα παίξει τον ρόλο του αφεντικού. Είναι ένα χαρτί που το χρησιμοποιεί ανάλογα την περίσταση. Τουλάχιστον είναι ειλικρινής. Οταν, ωστόσο, παραστεί ανάγκη, ο Ιορδάνης τον αναζητάει και παραδόξως εκείνος ανταποκρίνεται».

-Και τώρα που ο Ρήγας είναι φυλακή, γίνεται διευθυντής του ξενοδοχείου. Πώς θα το πάρουν η Σοφία και ο Αλέξανδρος;

«Ο Αλέξανδρος είναι βοηθός. Ο Ιορδάνης δεν θα λειτουργήσει με έναν τρόπο έξω από την προσωπικότητά του. Δεν θα γίνει ένας καθωσπρέπει διευθυντής. Με τον τρόπο του κοιτάει να μειώσει τα έξοδα, θα κάνει κάποιες παράνομες συμφωνίες με τον Βλάσση, για να φέρει παράνομο ποτά στο ξενοδοχείο, και φυσικά μπλέκει και πάλι, καθώς δρα παρορμητικά».

-Θα βρεθεί να τον συγκινήσει κι εκείνον μια κοπέλα;

«Ναι, θα γίνει αυτό και θα είναι πολύ δύσκολη συνθήκη γι’ αυτόν, γιατί θα την πατήσει άσχημα και η περίπτωση αυτή της γυναίκας δεν είναι εύκολη. Είναι κι αυτή ιδιόρρυθμη».

-Ο Ρήγας θα ξαναπάρει τη θέση του;

«Θα τη διεκδικήσει, έχοντας πολύ δυνατά χαρτιά για να το κάνει».

-Θα γίνουν κι άλλοι φόνοι;

«Ναι, θα ξαναχτυπήσει ο δολοφόνος και κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί ποιος είναι. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι τον έχουμε δει. Τα υπόλοιπα επί της οθόνης», κατέληξε ο Στάθης Κόικας, ο τηλεοπτικός Ιορδάνης του Grand Hotel, μιλώντας στο tiviσίριαλ.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.