Ads Top

Grand Hotel Επόμενα Επεισόδια: Τρόμος στο ξενοδοχείο – Η Αλίκη εξαφανίζεται



Την εξαφάνιση της Αλίκης θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Grand Hotel και θα προκαλέσει την ανησυχία όλων.

Αρχικά, η Βασιλική είναι πλέον νεκρή και ο Πέτρος είναι απαρηγόρητος που έχασε την αδερφή του για πάντα για αυτό και η υπόθεση κλείνει από τον δικαστή και το συμβάν θεωρείται ένα τραγικό ατυχές δυστύχημα και όχι φόνος. 



Ο Χρόνης όμως επιστρέφει στο ξενοδοχείο αποφασισμένος να ανακαλύψει την αλήθεια ενώ από την άλλη η Πελαγία ως μοναδική μάρτυρας φοβάται για τη ζωή της και αρνείται να πει τα όσα είδε. Την ίδια στιγμή η Κυβέλη είναι σε αναμμένα κάρβουνα καθώς δεν έχει βρει το γράμμα με το οποίο την εκβίαζε το νεαρό κορίτσι και το περιεχόμενο του ξέρει ότι σε λάθος χέρια θα τινάξει εκείνη και την οικογένειά της στον αέρα.

Όταν βρίσκεται μόνη στο γραφείο της την επισκέπτεται ο Ρήγας και της λέει δείχνοντας της το γράμμα: “Να φανταστώ ότι ψάχνεις αυτό” αλλά δεν της το δίνει. “Μου είχες υποσχεθεί ότι αν το βρω και στο φέρω θα μου δώσεις πίσω την θέση του διευθυντή” της θυμίζει και τότε εκείνη αναγκάζεται να υποκύψει αλλά αυτός δεν είναι ο μόνος όρος του Ρήγα. “Τα πράγματα θα γίνουν όπως ήταν Κυβέλη. Θα ανακοινώσεις εκ νέου τον αρραβώνα μου με την Αλίκη” της λέει και εκείνη δεν μπορεί παρά να συμφωνήσει.



Αλίκη εξαφάνιση grand hotel

Στο μεταξύ, η Αλίκη βρίσκεται σε ένα πολύ μεγάλο δίλημμα, καθώς ο Πέτρος της ζητά να φύγει μαζί του και να ξεκινήσουν οι δυο τους μία καινούργια ζωή. Τελικά αποφασίζει να γράψει ένα γράμμα στο Ρήγα λέγοντας ότι χωρίζουν και ότι φεύγει μακριά. Όλοι είναι έτοιμοι για την πολυαναμενόμενη ανακοίνωση του γάμου της Αλίκης με τον Ρήγα όμως δεν μπορούν να τη βρουν πουθενά και έτσι δηλώνουν την εξαφάνιση της, όπως θα δούμε στην συνέχεια του Grand Hotel.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.