Ads Top

Grand Hotel Επόμενα Επεισόδια: Αυτός θέλει νεκρό τον Νικόλα; Καταιγιστικές εξελίξεις



Καθηλωτικές εξελίξεις έρχονται στη συνέχεια της σειράς «Grand Hotel», καθώς ο Νικόλας θα βρεθεί σε πολύ κρίσιμη κατάσταση μετά από ένα ατύχημα, που όπως θα αποδειχθεί δεν είναι καθόλου τυχαίο.

Ανεπανόρθωτη βλάβη προκαλεί η απόπειρα δολοφονίας του Νικόλα στη σειρά «Grand Hotel»

Η Ελένη βρίσκει τον φάκελο που ψάχνει η Κυβέλη. Το ανοίγει και μένει σοκαρισμένη με αυτά που διαβάζει.



Το γράμμα απευθύνεται στη Αγγέλα και αφορά στον Νικόλα. Ο Γαζής αναγνωρίζει πώς δεν φέρθηκε σωστά στον πρωτότοκό του, τον οποίο χαρακτηρίζει το πιο καλό και ευγενικό από τα παιδιά του. Μέσα στο γράμμα εκείνος αναφέρει ότι ο Νικόλας είναι ένας Γαζής και νόμιμος κληρονόμος.

Η Ελένη κρύβει το γράμμα και δεν λέει τίποτα στον Νικόλα. Εντωμεταξύ τον πείθει να την παντρευτεί, κάτι που κάνει έξαλλη την Αγγέλα, η οποία προσπαθεί να τον κάνει να καταλάβει ότι αυτή η κοπέλα δεν τον αγαπάει και το μόνο που θέλει είναι να τον εκμεταλλευτεί.



Στο μεταξύ ο Ρήγας καταλαβαίνει ότι η Ελένη έκλεψε το γράμμα και ενημερώνει την Κυβέλη η οποία την απειλεί αλλά δεν καταφέρνει να πάρει πίσω το γράμμα.

Στη συνέχεια τη μέρα του γάμου της Αλίκης, ο Νικόλας πηγαίνει όπως θα δούμε στο «Grand Hotel» να αλλάξει μια λάμπα στην αίθουσα της δεξίωσης και παθαίνει ηλεκτροπληξία. Η Ελένη τον βρίσκει χωρίς τις αισθήσεις του πάνω στο τραπέζι. 

Ο Πέτρος συνειδητοποιεί ότι δεν είναι τυχαίο γεγονός και αποφασίζει να βρει ποιος προσπάθησε να τον δολοφονήσει. Εντωμεταξύ ο καιρός περνά, αλλά η κατάσταση του Νικόλα δεν βελτιώνεται, ενώ ο γιατρός λέει στην Αγγέλα ότι η ηλεκτροπληξία προκάλεσε ανεπανόρθωτη βλάβη. «Δεν θα τα καταφέρει…» της λέει.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.