Ads Top

Grand Hotel Επόμενα Επεισόδια: Αδίστακτη κίνηση! Η Ελένη πείθει τον Νικόλα να παντρευτούν κρυφά



Η Ελένη θα δείξει το πιο αδίστακτο πρόσωπό της στο Grand Hotel και πείθει τον Νικόλα να παντρευτούν κρυφά, μόλις μαθαίνει ότι είναι γιος του Γαζή.

Μία μέρα που η Ελένη θα πάει να καθαρίσει το δωμάτιο του Ρήγα, θα έρθει αντιμέτωπη με μια μεγάλη αποκάλυψη. Θα βρει ένα γράμμα όπου αποδεικνύει πως ο Νικόλας είναι γιος του Γαζή και κληρονόμος του Grand Hotel.



“Αγαπημένη μου, θα εκπλαγείς που σου γράφω μετά από τόσα χρόνια. Ο γιος σου, ο γιος μας ενηλικιώθηκε πια. Το έχω βάρος στη συνείδησή μου που τον εγκατέλειψα έτσι. Είναι ο πρωτότοκός μου και μεγάλωσε υπηρετώντας τους πελάτες σαν να είναι παρακατιανός. Ίσως γι’ αυτό έγινε το πιο καλό κι ευγενικό απ’ όλα μου τα παιδιά. Μπορώ να αναγνωρίσω το σφάλμα μου, Αγγέλα. Θέλω να αναγνωρίσω τον Νικόλα και να γίνει ένας Γαζής και νόμιμος κληρονόμος του ξενοδοχείου”, γράφει.

Φυσικά, η Ελένη χωρίς δεύτερη σκέψη, κλέβει το γράμμα, δεν λέει τίποτα στον Νικόλα και τον πείθει να παντρευτούν κρυφά, όπως διαβάζουμε στον Τηλεθεατή.



Όταν το μαθαίνει η Αγγέλα, γίνεται έξαλλη. Θα πει στον Νικόλα να ξεκόψει από εκείνη, καθώς του αναφέρει πως η Ελένη δεν τον αγαπάει κι απλά θέλει να τον εκμεταλλευτεί.

Ο Νικόλας όμως είναι ανένδοτος και της απαντάει πως είναι ευτυχισμένος πλάι στην Ελένη. Εκείνη όμως, ως μάνα ανησυχεί και θα κάνει τα πάντα για να απαλλαγεί ο Νικόλας, από την αδίστακτη καμαριέρα. Θα τα καταφέρει;
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.