Ads Top

Δεν κατάφεραν ούτε το Grand Hotel ούτε ο Γιατρός να τη φτάσουν: Αυτή είναι η σειρά έκπληξη που «έσπασε» τα κοντέρ!



Για τη φετινή σεζόν η αλήθεια είναι πως όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία σε ό,τι αφορά τα προγράμματα μυθοπλασίας!

Οι τηλεθεατές, κυριολεκτικά, δε ξέρουν ποια σειρά να παρακολουθήσουν πρώτη. Υπερταλαντούχοι ηθοποιοί και προσεγμένες παραγωγές είναι τα δύο στοιχεία που έχουν κάνει τόσο εκλυστικές της φετινές σειρές της prime time.



Αυτή η «μάχη σώμα με σώμα» που δίνουν τα τηλεοπτικά προγράμματαν των καναλιών αποτυπώνεται και στα νούμερα τηλεθέασης, καθώς οι διαφορές που έχουν μεταξύ τους οι πιο επιτυχημένες σειρές είναι πολύ μικρές.

Παραδείγματος χάριν χθες Τρίτη (22/10) το Grand Hotel στον ΑΝΤ1 συγκέντρωσε 14,5%, O Γιατρός στον Alpha 15,1%, η Γη της Ελιάς 12,4% κτλ.

Κι όμως, δεν ήταν αυτοί οι μεγάλο νικητές της βραδιάς... Τα βλέμματα των τηλεθεατών κέντρισε μια σειρά που έκανε πολύ αργότερα από τις προαναφερθείσες πρεμιέρα και θα έλεγε κανείς πως δεν της είχαν δώσει τόση «σημασία».

Ο λόγος για τη σειρά του Mega, Έχω Παιδιά, που συγκέντρωσε 17,5% αφήνοντας πίσω όλες τις υπόλοιπες σειρές.



Θα έλεγε κανείς ότι κάνει μια πολύ αισιόδοξη αρχή και με τον τρόπο της έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Μέλλει να δούμε ποια σειρά σε καθημερινή βάση θα συγκεντρώνει τα μεγαλύτερα ποσοστά τηλεθέασης, τώρα που σχεδόν όλα τα προγράμματα έχουν κάνει πρεμιέρα.



Prime Time

ΣΚΑΙ: Survivor 8,9

ΣΚΑΙ: Temping Fortune 7,6

MEGA: Έχω παιδιά 17,5

MEGA: Η γη της ελιάς 12,4

MEGA: Ταμπού 8,3

ΑΝΤ1: Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος 14,5

ΑΝΤ1: Grand Hotel 14,5

ANT1: Η Μάγισσα 7,0

ALPHA: Το σόι σου (Ε) 15,1

ALPHA: Ο γιατρός 15,5

ALPHA: Money drop 15.8

STAR: Φάρμα 9,1

OPEN: Σαν ψέμα 5,9

OPEN: I can only imagine 3.5

ΕΡΤ: Αρχελάου 5 1.9

ΕΡΤ: Παραλία 4.4
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.