Ads Top

Grand Hotel Επόμενα Επεισόδια: Βόμβα! Ο Νικόλας εξώγαμο του Γαζή – Κληρονομεί το ξενοδοχείο



Μία αποκάλυψη βόμβα θα δούμε στα προσεχή επεισόδια του Grand Hotel με τον Νικόλα να είναι γιος του Γαζή και άρα κληρονόμος του ξενοδοχείου.

Η Κυβέλη τρέμει μην αποκαλυφθούν πολλά μυστικά που αφορούν στο παρελθόν, του συζύγου της Κωνσταντίνου Γαζη κι αν βγου στο φως, θα την καταστρέψουν.



Ένα από αυτά είναι και το γεγονός ότι ο Νικόλας είναι εξώγαμο παιδί του Γαζή, αφού εκείνος διατηρούσε σχέση με την Αγγέλα, όπως πρώτοι είχαμε αναφέρει.  Αυτόματα, ο Νικόλας είναι αδερφός με την Αλίκη, τη Σοφία και τον Ιορδάνη και κληρονομεί το πολυτελές ξενοδοχείο.

Η Ελένη θα ανακαλύψει την αλήθεια και θα αισθανθεί φιλόδοξη, κατανοώντας πόση δύναμη έχει ο Νικόλας τώρα πια. Mάλιστα, θα τον πλησιάσει ξανά, αλλά αυτή την φορά, μόνο για να εξασφαλίσει το δικό της μέλλον, αφού δεν την νοιάζει ο Νικόλας πραγματικά. Φυσικά, ο γιος της Αγγέλας δεν γνωρίζει τίποτα για όλα αυτά, καθώς πιστεύει πως πατέρας του είναι ένας ναυτικός.


Η Κυβέλη τρέμει από τον φόβο, μήπως αποκαλυφθεί αυτό το μεγάλο μυστικό, αφού θα φέρει δραματικές εξελίξεις για την οικογένειά της και ο Νικόλας, μόλις το μάθει, θα διεκδικήσει την περιουσία του Κωνσταντίνου Γαζή.

Αργά ή γρήγορα βέβαια, αυτή η αποκάλυψη βόμβα θα γίνει και θα παρασύρει πολύ κόσμο στον διάβα της, όπως θα δούμε στη συνέχεια του Grand Hotel.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.