Ads Top

Grand Hotel Spoiler: Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό της Κυβέλης – Τρέμει για την περιουσία



Το μεγάλο μυστικό της Κυβέλης κινδυνεύει να αποκαλυφθεί όπως θα δούμε στο Grand Hotel και η ίδια τρέμει για την περιουσία της.

Πιο συγκεκριμένα, η αδίστακτη ιδιοκτήτρια του πολυτελούς ξενοδοχείου, φοβάται μην αποκαλυφθούν πολλά μυστικά που αφορούν στο παρελθόν, του συζύγου της Κωνσταντίνου Γαζη κι αν βγουν στο φως, θα την καταστρέψουν.



Τόσο εκείνη όσο και όλη την οικογένεια Γαζή. Ένα μεγάλο μυστικό κρύβει η ίδια κι αφορά τον Νικόλα. Ο γιος της Αγγέλας, είναι εξώγαμο παιδί του άντρα της, καθώς η οικονόμος, Αγγέλα, είχε σχέση στο παρελθόν με τον Γαζή και έμεινε έγκυος.

Η Κυβέλη έχει θάψει το μυστικό στο χρονοντούλαπο του παρελθόντος, ωστόσο η Ελένη, εντελώς τυχαία θα ανακαλύψει την αλήθεια, ότι ο Νικόλας είναι γιος του Γαζή και θα κάνει τα πάντα, για να βγει κερδισμένη.



Η Κυβέλη ανησυχεί μήπως τιναχτούν όλα στον αέρα και χάσει την περιουσία της, αφού ο Νικόλας αν το μάθει, θα γίνει αυτόματα κληρονόμος του ξενοδοχείου και όλης της περιουσίας. Ο κλοιός στενεύει επικίνδυνα, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς Grand Hotel.

Αργά ή γρήγορα βέβαια, αυτή η αποκάλυψη βόμβα θα γίνει και θα παρασύρει πολύ κόσμο στον διάβα της. Πώς θα αντιδράσει η Αλίκη, η Σοφία και ο Ιορδάνης μόλις μάθουν την αλήθεια για τον Νικόλα;

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.