Ads Top

Grand Hotel Spoiler: Αυτός είναι ο δολοφόνος με το χρυσό μαχαίρι



Όπως έχουμε δει, κάποιος κυκλοφορεί ανενόχλητος μέσα στο πολυτελές ξενοδοχείο και σκοτώνει τους πρόσφυγες, κάθε 25 περίπου του μηνός, που έχει πανσέληνο.

Η Αλίκη, ο Πέτρος, ο Νικόλας και ο Χρόνης προσπαθούν από κοινού να ανακαλύψουν ποιος είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τους δεκάδες φόνους που έχουν σημειωθεί τον τελευταίο καιρό και έχουν σπείρει παντού τον πανικό. Οι υποψίες έχουν πέσει παντού, ακόμα και στον Ρήγα, τον Νικόλα και τον Ιορδάνη, όμως κανείς από αυτούς δεν είναι δολοφόνος.



Αυτός είναι ο δολοφόνος με το χρυσό μαχαίρι στο Grand Hotel

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο δολοφόνος με το χρυσό μαχαίρι που έχει αφαιρέσει την ζωή πολλών προσφύγων στην σειρά του ΑΝΤ1, Grand Hotel, είναι ο μετρ του ξενοδοχείου!

Grand Hotel Spoiler: Αυτός είναι ο δολοφόνος με το χρυσό μαχαίρι 



Ο ίδιος βρίσκεται πάρα πολλά χρόνια σε αυτή την θέση και έχει φροντίσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πως πίσω από το αυστηρό πρόσωπό του, βρίσκεται ένας άνθρωπος που με μανία σφάζει κι από έναν πρόσφυρα κάθε μήνα.

Επίσης, μην ξεχνάμε πως είναι ο υπεύθυνος του προσωπικού, άρα έχει πρόσβαση στο σημείο με τα χρυσά μαχαίρια κι ακριβώς επειδή η Κυβέλη και τα παιδιά της τον γνωρίζουν πάρα πολύ καλά, δεν πρόκειται να τον υποπτευθούν ποτέ.

Αλλά η αλήθεια δεν θα αργήσει να βγει στο φως…

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.