Ads Top

Grand Hotel Spoiler: Χωρισμός βόμβα στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 - Ποιο αγαπημένο ζευγάρι χωρίζει - Ο λόγος



Ο Ρήγας εξακολουθεί να βρίσκεται στη φυλακή και το γεγονός δεν θα μπορούσε παρά να αποτελέσει σκάνδαλο για το Grand Hotel γι’ αυτό και η Κυβέλη δεν θέλει να έχει πλέον καμία σχέση μαζί του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κωνσταντίνας Γαρνέλη στο περιοδικό Tv24, ύστερα από τη σύλληψη του Ρήγα όλα αλλάζουν στο ξενοδοχείο.

Η Κυβέλη, καθώς είναι μια γυναίκα που την ενδιαφέρει πάνω από όλα το καλό όνομα της οικογένειάς της και το τι θα πει η υψηλή κοινωνία, παίρνει μια σημαντική απόφαση που την ανακοινώνει στην Αλίκη. 



«Με τα νέα δεδομένα δεν μπορώ να επιτρέψω η κόρη μου να είναι αρραβωνιασμένη με έναν άντρα που κατηγορείται για φόνο. Σε καμία περίπτωση. Γι’ αυτό διαλύω τον αρραβώνα σας. Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω κι ας ελπίσουμε να κοπάσει σύντομα το σκάνδαλο». 

Η κοπέλα βέβαια προσπαθεί να κρύψει τη χαρά της, καθώς αυτό είναι ένα αναπάντεχα ευχάριστο νέο.

Κρυφά μέσα της ελπίζει ότι τώρα ίσως υπάρχει μια ευκαιρία για εκείνη και τον Πέτρο, παρόλο που προέρχονται από διαφορετικές τάξεις. Όταν εξομολογείται στον αδελφό της, τον Ιορδάνη, ότι είναι ερωτευμένη, εκείνος την προτρέπει να ακούσει την καρδιά της.



Grand Hotel: Ο Αλέξανδρος γίνεται διευθυντής

Η Κυβέλη συνεχίζει τις… διορθωτικές κινήσεις στο ξενοδοχείο και ανακοινώνει στον Αλέξανδρο ότι εκείνος θα αναλάβει πλέον τα ηνία της διεύθυνσης. Ολο χαρά ο κόμης αγκαλιάζει τη γυναίκα του Σοφία. «Επιτέλους. Τώρα θα δει η μητέρα σου ότι κακώς δεν μου είχε δώσει τη θέση εξαρχής», της λέει κι εκείνη όλο χαρά τον ενθαρρύνει. Ωστόσο, ο Ιορδάνης δηλώνει στη μητέρα του ότι είναι έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη της διαχείρισης του ξενοδοχείου και τα δεδομένα αλλάζουν αφού τελικά ο Αλέξανδρος γίνεται… βοηθός του Ιορδάνη, γεγονός που κάνει έξαλλο και τον ίδιο και τη γυναίκα του. Ωστόσο, στην πορεία ο Αλέξανδρος αποδεικνύεται πολύ πιο ικανός και η Κυβέλη προειδοποιεί τον γιο της ότι αν δεν θέλει να χάσει τη θέση πρέπει να δει τον κόμη ως αντίπαλο.



Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Αλίκη πηγαίνει στον αστυνόμο για να του πει ότι η Βασιλική βρέθηκε. Ο Ρήγας αφήνεται ελεύθερος και πηγαίνει χαρούμενος να βρει την Αλίκη. Μόνο που εκείνη τον ενημερώνει για τη διάλυση του αρραβώνα τους. Κι αυτή δεν είναι η μόνη πίκρα που παίρνει. Στο ξενοδοχείο έρχεται αντιμέτωπος με την Κυβέλη, η οποία αρνείται να του δώσει πίσω τη θέση του. Έτσι, στην συνέχεια επισκέπτεται τον Αλέξανδρο και τον Ιορδάνη και τους προειδοποιεί ότι σκοπεύει να επιστρέψει και μάλιστα σύντομα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.