Ads Top

Grand Hotel Επόμενα Επεισόδια: Αυτός δολοφoνεί την Βασιλική



Διέρρευσε ποιος την δολοφoνεί - Νεκpή η Βασιλική στα επόμενα επεισόδια στο «Grand Hotel»

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του Grand Hotel στον ΑΝΤ1 κι εννοείται πως η Κωνσταντίνα Γαρνέλη μας αποκαλύπτει τα πάντα μέσα από αποκλειστικό της ρεπορτάζ στο περιοδικό TiVi Σίριαλ!



Η Βασιλική σώζει τον Πέτρο από τον θάνατο, αφού χτυπάει τον Ζάχο που πάει να τον πυροβολήσει. Αφού τα δύο αδέλφια αγκαλιάζονται με δάκρυα στα μάτια, η κοπέλα του εξηγεί ότι κρυβόταν γιατί είχε στην κατοχή της ένα γράμμα που αποδεικνύει ότι το ξενοδοχείο δεν ανήκει στην Κυβέλη και πως εκείνη και Ρήγας ήθελαν να τη βγάλουν από τη μέση.

Ο Πέτρος ζητάει από τη Βασιλική να φύγουν και να τα αφήσουν όλα πίσω τους. Εκείνη συμφωνεί και του το υπόσχεται, όμως, δεν παραιτείται από το σχέδιό της. Πηγαίνει στο συρτάρι με τα μαχαιροπίρουνα, παίρνει το γράμμα, το οποίο το είχε βάλει σε άλλη θέση από εκεί που είπε στον Πέτρο, και πάει να φύγει. Τότε, τη σταματάει η Κυβέλη. «Τελικά, δεν κρατήθηκες μακριά. Φέρε μου το γράμμα, αν θέλεις να μην καταλήξεις εκεί που νόμιζαν όλοι ότι βρίσκεσαι τόσο καιρό», είναι τα λόγια της. Ομως, η Βασιλική δεν τα χάνει.



«Θα έχεις σύντομα νέα μου», της λέει. Η Κυβέλη συμφωνεί και δίνουν ραντεβού στο δωμάτιο με τα λευκά είδη, για την επόμενη μέρα. Την ίδια στιγμή, η Αλίκη, αν και διαισθάνεται ότι οι ισχυρισμοί της Βασιλικής –ότι ο Ρήγας και η μητέρας της θέλουν να τη δολοφονήσουν για το γράμμα που έχει κρύψει– είναι αληθινοί, πηγαίνει στον αστυνόμο και του λέει ότι η κοπέλα είναι ζωντανή. Ετσι, ο Ρήγας αποφυλακίζεται.

Ο Πέτρος βρίσκει τη Βασιλική που του ορκίζεται ψέματα ότι δεν έχει το γράμμα. «Πρέπει να φύγουμε και να επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη. Είναι επικίνδυνα εδώ για εσένα», της λέει. «Ναι, αδελφέ μου αυτό θα κάνουμε», του απαντάει και συμφωνεί να τον συναντήσει λίγο αργότερα για να φύγουν μαζί. Ομως, η Βασιλική τηλεφωνεί στην Κυβέλη: «Αν θέλεις το γράμμα, θα το έχεις. Αρκεί να μου φέρεις ένα γενναιόδωρο ποσό ως αντάλλαγμα. Τίποτα δεν χαρίζεται σε αυτή τη ζωή. Εσύ το ξέρεις καλύτερα από όλους αυτό». Η Κυβέλη συμφωνεί και δίνουν ραντεβού. Στο μεταξύ, η Αλίκη πηγαίνει να βρει τη μητέρα της και τη ρωτάει για το γράμμα και για το αν έχει ανάμειξη με την εξαφάνιση της Βασιλικής, αλλά εκείνη παραμένει σιωπηλή και της λέει να μην ανακατεύεται σε υποθέσεις που δεν την αφορούν.
Αργότερα, η Βασιλική πηγαίνει στο ραντεβού που έχει δώσει με την Κυβέλη στην κουζίνα, η οποία πλησιάζει κρατώντας όπλο.

Παράλληλα, η Βασιλική ανοίγει το γκάζι και στη συνέχεια κλείνει το ρεύμα του ξενοδοχείου, σκορπώντας σκοτάδι παντού. Εχει σκοπό να τινάξει το Grand Hotel στον αέρα. Τότε ακούγεται μια κραυγή. Τα φώτα ανάβουν και μια υπηρέτρια ανακαλύπτει το πτώμα της Βασιλικής, που είναι μέσα στα αίματα. Δίπλα της είναι τα όπλο του φόνου, ένα χρυσό μαχαίρι. Η Κυβέλη μπαίνει στην κουζίνα και βλέπει το άψυχο κορμί της κοπέλας. Ψάχνει τις τσέπες της, αλλά δεν βρίσκει το γράμμα.



Κλείνει το γκάζι και συνειδητοποιεί ότι η Βασιλική ήθελε να προκαλέσει έκρηξη. Διατάζει την υπηρέτρια να καθαρίσει το αίμα και της ζητάει να μεταφερθεί το πτώμα σε άλλον χώρο και κρύβει το μαχαίρι. Υστερα, ενημερώνει το προσωπικό του ξενοδοχείου ότι η Βασιλική είναι νεκρή. Στο μεταξύ, ο Πέτρος, που αδίκως περιμένει τη Βασιλική, πηγαίνει στην κρυψώνα της και βλέπει ότι τα πράγματά της είναι όλα εκεί.

Όλη η αλήθεια πίσω από το φονικό σκηνικό στο Grand Hotel

Η Αλίκη ενημερώνει τον Νικόλα ότι ο Πέτρος δεν γνωρίζει για τον φόνο της αδελφής του κι εκείνος σπεύδει να τον ενημερώσει. Οταν ο Πέτρος τον βλέπει, τον ρωτάει: «Είδες τη Βασιλική; Δεν ήρθε στο ραντεβού μας». Εκείνος χαμηλώνει τα μάτια και του απαντάει: «Δεν θα έρθει. Η Βασιλική είναι νεκρή». Ο Πέτρος στο άκουσμα αυτής της είδησης καταρρέει. Ο αστυνόμος ειδοποιείται και αρχίζει εκ νέου έρευνα. Οταν ρωτάει την υπηρέτρια πού βρήκε το πτώμα, υπό την πίεση της Κυβέλης, εκείνη λέει ψέματα ότι την βρήκε στο δωμάτιο του ιματισμού και πως δεν βρήκε κοντά της κανένα φονικό όπλο.

Ο Νικόλας βάζει κρυφά στο ξενοδοχείο τον Πέτρο, που υποψιάζεται ότι ο θάνατος της αδελφής του μπορεί να μην προήλθε από ατύχημα. Ομως, ο εισαγγελέας της περιοχής κλείνει την υπόθεση παρά τις αντιρρήσεις του Χρόνη. Αυτό που κανείς δεν γνωρίζει και θα ανακαλυφθεί μετά από καιρό είναι τι έγινε πραγματικά εκείνο το βράδυ.

Πίσω από όλα κρύβεται η πανούργα Κυβέλη, η οποία ήθελε διακαώς την απόκτηση του γράμματος, χωρίς όμως η ίδια να μπει στο σκηνικό. Ετσι, έστειλε την κόρη της, τη Σοφία, να αποσπάσει το γράμμα από τη Βασιλική. Το σχέδιο ήταν εκείνη να παρακολουθεί την όλη συζήτηση και την κατάλληλη στιγμή, όταν κρίνει ότι χρειάζεται, να παρέμβει και να την εκβιάσει με το όπλο. Ομως, η κατάσταση παρεκτράπηκε όταν η Σοφία ζήτησε το πολυπόθητο γράμμα και ήρθε σε ρήξη με τη Βασιλική. Πήρε το μαχαίρι για να την απειλήσει, αλλά μια κακή στιγμή ήταν αρκετή για να γίνει το κακό και να τη σκοτώσει κατά λάθος.

Το παθιασμένο φιλί Πέτρου και Αλίκης

Ο Πέτρος, σίγουρος ότι θα φύγει με τη Βασιλική, αποχαιρετά τον Νικόλα και τον ευχαριστεί για τη βοήθειά του. «Χωρίς εσένα δεν θα είχα καταφέρει να μπω στο ξενοδοχείο και να αρχίσω την έρευνά μου για την αδελφή μου», του λέει και αγκαλιάζονται. «Καλή τύχη φίλε μου», του εύχεται ο Νικόλας. Αργότερα, η Αλίκη είναι αναστατωμένη, καθώς συνειδητοποιεί ότι ο αγαπημένος της θα φύγει για πάντα, αλλά δεν του παραδέχεται τα αληθινά της αισθήματα.

«Αυτό ήταν λοιπόν. Φεύγεις». «Αλίκη δεν θα ξεχάσω ποτέ τα όσα έκανες για εμένα. Σε ευχαριστώ που με πίστεψες από την πρώτη στιγμή και με στήριξες όσο κανείς άλλος. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ», είναι τα λόγια του. Η κοπέλα φεύγει, αλλά όταν επιστρέφει στο ξενοδοχείο ο Νικόλας της λέει ότι ο Πέτρος ξέχασε το καπέλο του κι εκείνη τρέχει να του το δώσει. Και τότε πέφτει ο ένας στην αγκαλιά του άλλου και δίνουν ένα παθιασμένο φιλί. Δάκρυα τρέχουν από τα μάτια της κοπέλας, αλλά ο αποχωρισμός είναι αναπόφευκτος. Ετσι νομίζει τουλάχιστον εκείνη τη στιγμή.

Ο Ρήγας συμμαχεί και πάλι με την Κυβέλη

Ο Ρήγας μόλις αποφυλακίζεται πηγαίνει στο ξενοδοχείο, αλλά δεν έχει την υποδοχή που περίμενε από την Αλίκη. Από εκείνη μαθαίνει ότι όχι μόνο δεν είναι πια διευθυντής του ξενοδοχείου, καθώς τη θέση του την έχει πάρει ο Ιορδάνης με τον βοηθό τον Αλέξανδρο, αλλά και ότι η Κυβέλη ακύρωσε τον αρραβώνα τους. Φυσικά, κάτι τέτοιο ο Ρήγας δεν το αφήνει έτσι κι έρχεται αντιμέτωπος με τη σιδηρά κυρία του ξενοδοχείου.

«Θα με βάλεις ξανά στη θέση μου. Δεν έχω καμία σχέση με τον φόνο και μου ανήκει δικαιωματικά», της λέει. «Ξεχνάς ότι εξαιτίας σου έχουμε περιέλθει σε αυτή τη θέση. Δεν έκανες σωστά τη δουλειά και τώρα έχουμε νέα μπλεξίματα. Η Βασιλική Ασλάνογλου ζει και με απειλεί ξανά. Αν δεν φέρεις πίσω το γράμμα, ξέχνα τη θέση του διευθυντή», του τονίζει. «Θα κάνω τα πάντα για να πάρω πίσω αυτό που μου ανήκει», της λέει και φεύγει. Στη συνέχεια, πηγαίνει να βρει τον Ιορδάνη και τον Αλέξανδρο. «Να ξέρετε ότι αυτή η θέση είναι δική μου και πολύ σύντομα θα την πάρω πίσω», τους προειδοποιεί.

Ο Αλέξανδρος σώζει τη Σοφία

Ο Πέτρος συνεχίζει τη δική του έρευνα και δεν φεύγει αν δεν μάθει την αλήθεια. Ετσι, ανακαλύπτει ότι ο Αλέξανδρος και η Σοφία λένε ψέματα ότι το βράδυ του φόνου δειπνούσαν στο δωμάτιό τους. Την ίδια στιγμή, ο Χρόνης χρησιμοποιεί μια νέα μέθοδο, αυτή των δακτυλικών αποτυπωμάτων, για να δει ποιος έπιασε το φονικό μαχαίρι. Ομως, ο εισαγγελέας ενημερώνει την Κυβέλη ότι ο αστυνόμος σχεδιάζει να πάρει δακτυλικά αποτυπώματα από όλους. Στο μεταξύ, ο Πέτρος ενημερώνει τον Χρόνη για το ψεύτικο άλλοθι του Αλέξανδρου και της Σοφίας. Οταν ο αστυνόμος πάει να τους πάρει αποτυπώματα η Σοφία φοράει γάντια. Αργότερα, η Σοφία λέει στην Αλίκη ότι βρήκε το πτώμα της Βασιλικής, αλλά δεν τη σκότωσε. Ετσι, η Αλίκη που την πιστεύει, δίνει στον Χρόνη ένα δικό της αντικείμενο αντί της Σοφίας.

Οταν ο Πέτρος συνειδητοποιεί ότι η Αλίκη σαμποτάρει την έρευνα μπαίνει έξαλλος στο δωμάτιο της Σοφίας, παίρνει το βίβλο της και δίνει εντολή στον Νικόλα να την πάει στον αστυνόμο. Ο Χρόνης, μετά την εξέταση, πηγαίνει στο ξενοδοχείο για να συλλάβει τη Σοφία, καθώς βρέθηκαν τα δικά της αποτυπώματα στο μαχαίρι, αλλά ο Αλέξανδρος ομολογεί αντί για εκείνη τη δολοφονία, προκειμένου να σώσει από τη φυλακή τη μητέρα του παιδιού του.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.