Ads Top

Από το Grand Hotel στον Τιμωρό: Για 1 μήνα τέλος όλες οι ελληνικές σειρές – Ο λόγος που σταματά η προβολή τους



Η μάχη της τηλεθέασης ανάμεσα στις πολλέςελληνικές σειρές της φετινής μυθοπλασίας, ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο, αλλά βρέθηκε στο πικ του ανταγωνισμού το τελευταίο δεκαπενθήμερο, όταν και ολοκληρώθηκαν όλες οι εναπομείνασες πρεμιέρες σειρών του Οκτωβρίου. 

Τα κανάλια έχουν ρίξει στην αρένα της τηλεθέασης όλα τους τα όπλα, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.



Τα ριάλιτι της φετινής σεζόν φάνηκε εξαρχής ότι χάνουν τη μάχη της τηλεθέασης από τη μυθοπλασία, τόσο αυτά του ΣΚΑΪ όσο και η Φάρμα του Star. Οι σειρές παίζουν πλέον μόνες και το μόνο που έχουν σαν αντίπαλο είναι κάποιες βραδιές ποδοσφαίρου με ελληνική συμμετοχή ή κάποια ταξιδιωτική εκπομπή.

Τον Νοέμβριο οι μάχες θα συνεχιστούν, με καμία από τις σειρές να μην μπορεί να φτάσει σε απαγορευτικά για τον ανταγωνισμό ποσοστά που είχαν τα προηγούμενα χρόνια σειρές όπως οι Άγριες Μέλισσες και η πρώτη σεζόν του Σασμού. Φέτος η πρωτιά μπορεί να διεκδικηθεί από όλους, με τρία τουλάχιστον κανάλια να ανεβοκατεβαίνουν από εβδομάδα σε εβδομάδα σε ποσοστά και θέσεις.



Ο λόγος που σταματούν οι ελληνικές σειρές

Όμως και φέτος, όπως κάθε χρόνο, μέσα στον Δεκέμβριο η προβολή των ελληνικών σειρών θα σταματήσει στα ελληνικά κανάλια. Όχι γιατί κάποια σειρά θα κοπεί αλλά γιατί υπάρχει διακαναλική συμφωνία να σταματήσει η προβολή των ελληνικών σειρών την εορταστική περίοδο. Αυτό είναι μία συνηθισμένη τακτική των καναλιών από τα προηγούμενα χρόνια, όχι όμως στο εύρος χρόνου που θα γίνει φέτος.



Αντί για τη συνηθισμένη εβδομάδα διακοπής των σειρών, φέτος τα κανάλια θα διακόψουν την ελληνική μυθοπλασία για έναν ολόκληρο μήνα. Από τις 20 Δεκεμβρίου ως τις 20 Ιανουαρίου τα κανάλια θα γεμίσουν με εορταστικό πρόγραμμα την prime time, αφήνοντας όμως τα ριάλιτι και τα talnet shows να συνεχίζουν κανονικά.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.