Ads Top

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν θα κινηθώ νομικά, γιατί…» - Σε άβολη θέση ο Fipster: «Μπορώ να αποχωρήσω;»



Ο κακός χαμός έγινε το πρωί της Τρίτης 15 Οκτωβρίου στον αέρα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, όταν ο Φίλιππος Ιωάννου ή αλλιώς Fipster βγήκε για να απολογηθεί για όσα ειπώθηκαν στο βίντεο με την Super Κική για τον Χρήστο Μάστορα.

Τι είπαν Fipster, Καινούργιου, Γκουντάρας και Κάκκαβα για την Super Κική



«Εγώ μέσα στα χρόνια δεν βγαίνω να απαντήσω σε όλα, αλλά ένιωσα ότι εδώ είναι άδικο. Δεν υπήρχε ρατσιστική διάθεση από κανέναν. Την Super Κική μπορείς να την χαρακτηρίσεις πάρα πολλά πράγματα, αλλά ρατσίστρια όχι. Οπότε όταν ακούστηκε αυτό, ενώ κάναμε ένα χιουμοριστικό βίντεο… Ένιωσα άβολα επειδή μιλάμε για ανθρώπους που γνωρίζω, γι’ αυτό έβαλα την πλακέτα στο πρόσωπό μου.

Δεν της είπα κάτι, έχεις δίκιο. Παρερμηνεύτηκε όλο αυτό και η δική μου στάση. Εγώ από τη δική μου πλευρά ζητώ συγγνώμη, δεν είναι ποτέ πρόθεσή μου να προσβάλλω κάποιον ούτε να κάνω κάποιον να αισθανθεί έτσι… Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω σίγουρα θα αφαιρούσα αρκετά κομμάτια από το βίντεο και αυτό, αλλά τώρα έγινε. Μετά το τέλος του βίντεο συζητήσαμε για κάποια σημεία, μου απάντησε στο πώς βλέπει τα πράγματα και ποια ήταν η πρόθεσή της, οπότε…», είπε αρχικά.



Και τότε η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο και μίλησε για τα μηνύματα που η Influencer έβγαλε στη φόρα για εκείνη τη Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, επειδή την κατέκρινε: «Άρχισε να λέει διάφορα πράγματα για εμάς, για φιλοξενούμενους που έχουν βγει σε όλες τις εκπομπές. Μπήκε στη διαδικασία να κάνει κάτι που στενοχώρησε πολύ και μπορώ να κινηθώ και νομικά, με πήρε η δικηγόρος μου και μου είπε ότι μπορώ να το κάνω.

Σε μία πολύ δύσκολη περίοδο το είχα εκτιμήσει. Δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να κάνω κάτι τέτοιο, δεν θα κινηθώ νομικά γιατί έχει περάσει τόσα, έχει έρθει εδώ και έχει δακρύσει. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Μετά ανασκεύασε, αλλά περιμένω μία συγγνώμη. Και στους κολλητούς μου αν κάνουν κάτι λάθος δεν θα το κουκουλώσω, θα το επισημάνω. Την Super Κική την έχω στηρίξει πάρα πολύ».

«Εγώ ήρθα να μιλήσω μόνο για εμένα. Αισθάνθηκα άσχημα γιατί όταν σε βλέπουν 5-10 άνθρωποι είναι λογικό να πεις κάτι λάθος, να στενοχωρήσεις κάποιον άθελά σου και δεν θέλω να στενοχωρηθεί κανείς από τη δική μου αντίδραση. Ξέρω σίγουρα ότι δεν υπήρχε ρατσιστικό κίνητρο», δήλωσε τότε ο Fipster, με την παρουσιάστρια να λέει:



«Θα μπορούσε να ζητήσει συγγνώμη από το να τα βάλει με όλους εμάς». Και το λόγο πήρε και ο Γρηγόρης Γκουντάρας, του οποίου η σύζυγος, Ναταλί Κάκκαβα, δέχθηκε πυρά από την Super Κική για τον ίδιο λόγο:

«Η γυναίκα μου έκανε ένα ποστάρισμα και εσύ την πήρες τηλέφωνο. Η συγκεκριμένη κυρία έριξε την γυναίκα μου σε ένα διαδικτυακό λιντσάρισμα», είπε και ο youtuber απάντησε: «Θα ήθελα να μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου, δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με τίποτα απ’ όλα αυτά» και λίγο μετά αποχώρησε για να βγει στη γραμμή η ίδια η Ναταλί Κάκκαβα και να πει πώς αισθάνεται και ποια είναι η άποψή της.

«Μου επιβεβαιώνει ότι ορθώς έκανα αυτό το post. Όταν κάτι με ενοχλεί βγαίνω και λέω την άποψή μου. Γι’ αυτό κατακρίνομαι. Έχουν για μένα μία άποψη που δεν είναι πραγματική. Έχω ακολουθήσει τη νομική οδό, όταν βγαίνεις για έναν άνθρωπο που με ψεύδη δίνεις το πάτημα σε άλλους να με “χτυπάνε”…. Αυτό ενισχύει τη νομική οδό. Ήταν η άμυνά της, αλλά...», σημείωσε, με την Κατερίνα Καινούργιου να κλείνει το θέμα λέγοντας:

«Έχω μία ευαισθησία σε ανθρώπους που έχουν περάσει δύσκολα. Της δίνω ένα ελαφρυντικό γιατί έχει περάσει πολύ σκληρά παιδικά χρόνια που δεν τα έχουμε περάσει εμείς».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.