Ads Top

«Επικοινώνησε μαζί μου ο Fipster και…» – Η αποκάλυψη που της έκανε μετά τα σχόλια με την Super Κική για τον Μάστορα (pics)



«Πρέπει να φοβάμαι για κάτι;» - Tι αποκάλυψε η Ναταλί Κάκκαβα για τον Fipster

Η Super Κική δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube όπου σχολίαζε το θέμα της απομάκρυνσης του Χρήστου Μάστορα από την συναυλία της Μαρινέλλας και την εισαγωγή της στο νοσοκομείο, μαζί με τον Fipster ή αλλιώς Φίλιππο Ιωάννου λέγοντας χαρακτηριστικά: 



«Την “έφαγε” τη Μαρινέλλα! Αλβανός δεν είναι; Ξέρουν από μάγια»

Αυτό προβλήθηκε στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, με την Κατερίνα Καινούργιου να ξεσπά εναντίον της Influencer, ενώ σε μία ανάρτηση “κόλαφο” για το συγκεκριμένο θέμα προχώρησε και η Ναταλί Κάκκαβα.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση της ίδιας, η οποία ξεκίνησε “πόλεμο” στα social media, ξεμπροστιάζοντας και τις δύο μιλώντας για καταγγελίες και “γλείψιμο” σε ορισμένα πρόσωπα της showbiz.

Η επικοινωνία της Ναταλί Κάκκαβα με τον Fipster μετά τα σχόλια με την Super Κική για τον Χρήστο Μάστορα



Η Ναταλί Κάκκαβα, τότε, αποφάσισε να απαντήσει ξανά σε εκείνη και έτσι ακολούθησαν οι δύο παρακάτω αναρτήσεις. «Μόλις μου έστειλαν αυτό το story που έκανε η Super Κική… Πραγματικά θα ήθελα να ρωτήσω τι σημαίνει η φράση “Εξηγήστε λίγο στην κυρία”. Πρέπει να φοβάμαι για κάτι;», έγραψε στο πρώτο.


Στο δεύτερο, εξήγησε πως μετά την ανάρτησή της, που έκανε αναφορά και στον Fipster, ο ίδιος επικοινώνησε μαζί της και της έδωσε να καταλάβει πως έχει μια διαφορετική άποψη. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε: «Μετά το σχετικό post, επικοινώνησε μαζί μου ο Fipster και είχαμε μία πολύ όμορφη συζήτηση… Διαχώρισε τη θέση του και ξέρω ότι θα το κάνει και δημόσια… Πολιτισμένα και όμορφα… Του είπα πως χαίρομαι πολύ που αναγνωρίζει κάποιος μια λάθος στιγμή και πως θα χαρώ να γνωριστούμε και από κοντά. Μπράβο Fipster».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.