Ads Top

Εθνικός τελικός Eurovision 2025: Αυτό είναι είναι το πρώτο υποψήφιο τραγούδι για την εκπροσώπηση της Ελλάδας



Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τον εθνικό τελικό της Eurovision 2025 τόσο για την ΕΡΤ όσο και για τους ίδιους τους καλλιτέχνες που ετοιμάζουν τα τραγούδια και τις on stage εμφανίσεις τους προκειμένου να διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Μεταξύ των ονομάτων που έχουν ήδη ακουστεί πως θα καταθέσουν επίσημη πρόταση είναι και αυτό της Ναυσικάς Γαβριλάκη -γνωστή ως Nafsica-, η οποία με ένα βίντεο στο TikTok αποκάλυψε τον τίτλο του τραγουδιού της ο οποίος είναι «Save us».



Στο εν λόγω βίντεο, η καλλιτέχνις βρίσκεται στο στούντιο ηχογράφησης με μαζί με έναν στενό της συνεργάτη ο οποίος την ενθαρρύνει «να μπει και να τα σπάσει».

«Μετά το ‘Save us’ θα πούμε ‘Brave us’. Έτσι πιστεύω. Έτοιμη; Πολύ ωραία. Μπες και σπάσ’ τα!», τον ακούμε να της λέει χαρακτηριστικά, με την ίδια να αναρτά το εν λόγω βίντεο στο TikTok με λεζάντα «Προετοιμάζουμε τραγουδάρα για την Eurovision 2025!».




@nafsica8 #eurovsion2025 #nafsica #song #singer #artist #eurovision #greece #eurovisiongreece #ogae #ogaegreece ♬ original sound - Nafsica Gavrilaki

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.