Ads Top

Eurovision 2025: Αυτοί είναι οι 10 υποψήφιοι στον ελληνικό τελικό - Όλα τα ονόματα - Ποιοι ήθελαν απευθείας ανάθεση και δεν δέχτηκαν να είναι



Μετά από 22 χρόνια, ο καλλιτέχνης και το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2025 θα αναδειχθούν μέσω εθνικού τελικού, με τη ψήφο του κοινού.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Γιάννη Πουλόπουλου που μετέφερε μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», θα υπάρξει ένας ημιτελικός όπου θα έχουν σταλεί περίπου 100 τραγούδια και η επιτροπή θα επιλέξει μέσα σε μια βραδιά, τα 10 από αυτά.



Τα δέκα τραγούδια θα επιλεγούν τον Ιανουάριο όπου τότε θα ψηφίσει το κοινό το τελικό τραγούδι και τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2025.

Σχολιαστές

Ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε πως ίσως υπάρξουν επιστροφές στον σχολιασμό της Eurovision και συγκεκριμένα του Γιώργου Καπουτζίδη και του Φώτη Σεργουλόπουλου



Είναι πολύ καλοί φίλοι και γνώστες του διαγωνισμού.

Οι υποψήφιοι καλλιτέχνες που ήδη κατέθεσαν τα τραγούδια τους για τον ελληνικό τελικό είναι:

1. Ιάν Στρατής

2. Νίκος Γκάνος

3. Daphne Lawrence

4. Trannos

5. Γιάννης Χατζηγεωργίου

6. Θάνος Λάμπρου

7. Τάνια Μπρεάζου

8. Evangelia

9. Κώστας Αγέρης

10. Το συγκρότημα «Χοροσταλίτες»

11. Marseaux



Επιπλέον, ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε ότι για τον Good Job Nicky η Cobalt και για τη Josephine η Panik Records δεν συμφωνούσαν να τεθούν οι συγκεκριμένοι καλλιτέχνες στη διαδικασία του ελληνικού τελικού καθώς προτιμούσαν να γίνει στους καλλιτέχνες απευθείας ανάθεση όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.