Ads Top

Οι διαιτητές στα παιχνίδια Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού σε Europa και Conference League!


Ο Σάσα Στέγκεμαν που βρέθηκε στην «OPAP Arena» για το ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός ορίστηκε από την UEFA για το ΠΑΟΚ - Στεάουα - Ο Πολωνός, Νταμιάν Σίλβεστρζακ στο Ολυμπιακός - Μπράγκα - Ο Έλτσιν Μασίγεφ στο Μπόρατς Μπάνια Λούκα-Παναθηναϊκός

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League. 



Λίγα 24ωρα μετά την παρουσία του στην «OPAP Arena» για το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, ο Γερμανός διαιτητής, Σάσα Στέγκεμαν, θα βρεθεί ξανά στην Ελλάδα για να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Στεάουα.

Βοηθοί του Γερμανού θα είναι οι Μάρκο Αχμέλερ και Κρίστοφ Γιούνσχ, ενώ στη θέση του VAR θα βρεθεί ο Πασκάλ Μίλερ.



Στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπράγκα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», το «παρών» θα δώσει ο Πολωνός , Νταμιάν Σίλβεστρζακ. Βοηθοί του θα είναι οι Πάβελ Κοσκολνίτσκι, Άνταμ Καρασέβιτς, ενώ στη θέση του VAR θα είναι ο επίσης Πολωνός, Πιοτρ Λάσικ.

Στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού ο Έλτσιν Μασίγεφ από το Αζερμπαϊτζάν ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση Μπόρατς Μπάνια Λούκα-Παναθηναϊκός για το Conference League την Πέμπτη (22:00).
Ο 33χρονος διαιτητής, που είναι διεθνής από το 2021, έχει διευθύνει το Ελλάδα-Ιταλία 2-1 για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17 στις 31/10/2023.

Φέτος διηύθυνε δύο ματς προκριματικών του Conference League, με κυριότερο το Παρτίζαν-Γάνδη 0-1 στις 22 Αυγούστου για τα playoffs.

Βοηθοί του θα είναι οι επίσης Αζέροι Αμπντουλαγέφ και Ταλίμποφ, τέταρτος ο Χαλίγεφ και στο VAR θα είναι ο Γάλλος Μιγιό με βοηθό τον Αζέρο Μαμάντοφ.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.