Ads Top

Ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα η Κατερίνα Καινούργιου - Σε στενό οικογενειακό κύκλο θα γίνει ο γάμος της



Μεγάλη «κινητικότητα» υπάρχει το τελευταίο διάστημα όσον αφορά τους γάμους στην εγχώρια showbiz, με το Σάββατο που πέρασε να έγιναν ήδη δύο.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, ο Χάρης Δούκας παντρεύτηκε στη Θήβα ενώ και ο Πέτρος Κουσουλός ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στα Σπάτα.



Η Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», αποκάλυψε ότι μία ακόμη θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο καθώς και ότι η ίδια θα παντρευτεί σε κλειστό κύκλο.

Όταν έρθει η ώρα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, θα επιλέξει να μην καλέσει πολύ κόσμο και να παρευρεθούν μόνο οι στενοί συγγενείς εκείνης και του γαμπρού.

«Επειδή έχω πάει σε πολλούς γάμους, να σας πω για ποιο λόγο δε θέλω να κάνω μεγάλο γάμο. Και δε θα κάνω εννοείται ποτέ, γιατί θεωρώ τρομερή αχαριστία των καλεσμένων να έχει κάνει το ζευγάρι τόσα έξοδα, να τους έχει καλέσει, και μετά να κάθονται να σχολιάζουν τα πάντα αρνητικά, να λένε γιατί με έβαλες εκεί ενώ ήθελα να καθίσω εκεί, να κάνουν φασαρία στη χαρά του άλλου.



Το θεωρώ τρομερή αχαριστία και αγένεια. Εγώ, πραγματικά, σε όσους γάμους έχω πάει, είμαι τρομερά ευγνώμων που ο άνθρωπος με έχει καλέσει και πληρώσει… Μετά κάθονται και κουτσομπολεύουν, άι στο καλό πια. Γι΄αυτό τίποτα, 5 άτομα και γεια σας. Γονείς και σύντροφοι, κανείς, κανείς», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.