Ads Top

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Βάφτισαν την κόρη τους στην Σκιάθο - Έτσι τίμησαν την μνήμη της μητέρας του - Φωτογραφίες



Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση βάφτισαν την μοναχοκόρη τους στην Σκιάθο. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Μονή Ευαγγελιστρίας παρουσία μονάχα στενών φίλων και συγγενών. 

Η απόφαση αυτή πάρθηκε καθώς το ζευγάρι θέλει να προστατεύει την κόρη του από τα φώτα της δημοσιότητας και την έκθεση που έχουν οι ίδιο.



Μπορεί ο γάμος τους να έγινε με πολλούς καλεσμένους και κάμερες έξω από την εκκλησία αλλά και στο γλέντι, ωστόσο την βάφτιση ήθελαν να την κάνουν σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Η μικρή πήρε το όνομα Ουρανία από την γιαγιά της που έφυγε από τη ζωή λίγες εβδομάδες πριν γεννηθεί αλλά και το Μαρία από την Παναγία. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε τεράστια αδυναμία στη μητέρα του και ο θάνατος της λίγες ώρες μετά το γάμο τους τον είχε κάνει να καταρρεύσει ψυχολογικά. Η σύζυγός του όμως και η κόρη τους του έδωσαν και του δίνουν δύναμη.



Φωτογραφίες από την βάφτιση της κόρης του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση





Η Δήμητρα Βαμβακούση εντυπωσιακή όπως πάντα άλλωστε επέλεξε να φορέσει ένα λευκό κοντό φόρεμα με δαντέλα, το οποίο συνδύασε με λευκά all star, κάνοντας το look της πιο χαλαρό. Από την άλλη ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν κουστουμαρισμένος. Το κοστούμι του μάλιστα είχε αποφασίσει και βρει εδώ και καιρό.


«Η συμβουλή που θα έδινα σε ένα ζευγάρι είναι να κρατήσει τα παιδιά του κοντά και να έχουν επικοινωνία. Εμάς είναι μικρούλα ακόμα. Όσοι έχουν κάνει παιδάκια καταλαβαίνουν ότι το περιβάλλον το κατάλληλο είναι να υπάρχει επικοινωνία και ηρεμία. Η μικρούλα προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον τρόπο της και εμείς είμαστε εκεί να την αγκαλιάζουμε. Τώρα προσπαθεί να πει τις πρώτες της λέξεις.» έχει πει Γιώργος Αγγελόπουλος για την κόρη του.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.