Ads Top

Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση θρυλική Ελληνίδα τραγουδίστρια



Στο νοσοκομείο, δυστυχώς, βρίσκεται για ακόμα μια φορά η θρυλική τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ. 

Η σπουδαία λαϊκή ερμηνεύτρια οδηγήθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική στο κέντρο της Αθήνας έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη περίπου στις 2 τη νύχτα. 



Δυστυχώς αντιμετωπίζει μια σειρά προβλημάτων υγείας, ενώ τα τελευταία χρόνια, όπως έχει εξομολογηθεί και η εγγονή της, Αγγελική Ηλιάδη, αδυνατεί να αναγνωρίσει ακόμα και τα οικεία της πρόσωπα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Καίτη Γκρέυ έκλεισε πρόσφατα τα 100 (δείτε εδώ φωτογραφίες από το πάρτι που της οργάνωσαν). Την είδηση έκανε γνωστή ο δημοσιογράφος της Espresso, Νίκος Νικόλιζας, ο οποίος σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», αποκάλυψε πως η τραγουδίστρια νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση και πως δεν έχει τις αισθήσεις.

«Θέλω να ζήσει πολλά χρόνια ακόμα» έχει δηλώσει η Αγγελική Ηλιάδη για την γνωστή τραγουδίστρια


Μπορεί οι σχέσεις τους μέσα στα χρόνια να μην ήταν πάντα οι καλύτερες, ωστόσο η Αγγελική Ηλιάδη και η Καίτη Γκρέυ έχουν αφήσει τις δυσκολίες πίσω τους. Χαρακτηριστικό είναι πως, σε πρόσφατη Γιορτή για τον Απόδημο Ελληνισμό στα Μακρίσια της Αρχαίας Ολυμπίας, η τραγουδίστρια δεν άντεξε όταν άρχισε να τραγουδάει την τεράστια επιτυχία της γιαγιάς της, το «Βουνό».

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του για την εφημερίδα Espresso ο Νίκος Νικόλιζας, η εκατοντάχρονη πλέον θρυλική τραγουδίστρια δεν ήταν παρούσα στην πρώτη συναυλία που διοργανώθηκε προς τιμήν της, όπου τραγούδησε για πρώτη φορά τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες της η πολυαγαπημένη της εγγονή.



Η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν στη σκηνή ανέβηκε η Αγγελική Ηλιάδη για να τιμήσει μουσικά τη γιαγιά της Καίτη Γκρέυ. Μια σειρά από μεγάλες επιτυχίες της θρυλικής τραγουδίστριας, όπως «Το μαράζι», «Το ‘πες και το ‘κανες», «Τα ξένα χέρια», «Θέλω να είναι Κυριακή» και πολλά άλλα, ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο η εγγονή της, η οποία καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, που φώναζε εκστασιασμένο «άξια». Οταν τα όργανα της ορχήστρας άρχισαν να παίζουν το περίφημο ρεφρέν από το «Βουνό», η Αγγελική Ηλιάδη έσκυψε το κεφάλι της.

Ο στιχουργός και επί πολλά χρόνια ραδιοφωνικός παραγωγός της ΕΡΤ Γιάννης Τζουανόπουλος πήγε κοντά της και της είπε από το μικρόφωνο: «Η γιαγιά σου, αν ήταν εδώ, θα ήταν πολύ περήφανη για σένα», με την Αγγελική Ηλιάδη να προσπαθεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της. «Μη με κάνετε να κλαίω. Ξέρετε πόσο πολύ την αγαπώ. Θέλω να ζήσει πολλά πολλά χρόνια ακόμα κοντά μας» είπε, γυρίζοντας το κεφάλι της από την άλλη μεριά της εξέδρας, φανερά συγκινημένη.


Γιαγιά και εγγονή έχουν έρθει ξανά κοντά. «Το αίμα νερό δεν γίνεται» είχε πει μάλιστα παλιότερα η θρυλική ερμηνεύτρια για τις σχέσεις τους μέσα στα χρόνια.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.