Ads Top

Ο Τιμωρός Επόμενα Επεισόδια: Δυο νέοι έρωτες κι ένας φόνος!



Δύο σχέσεις κλονίζονται και δύο νέοι έρωτες πρόκειται να γεννηθούν από το μηδέν στα επόμενα επεισόδια της νέας δραματικής σειράς του ALPHA, ο Τιμωρός.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Κατερίνας Παπαγιαννοπούλου στο περιοδικό TiVi Σίριαλ, η Ναταλία παρασύρεται από τη σχέση της με τον Λεωνίδα και τη μεγάλη ζωή που βιώνει μαζί του και αποφασίζει να αφήσει λίγο στην άκρη το ειδύλλιό της με τον Πέτρο. 



Το σχέδιό τους να βγάλουν από τη μέση τον σκληρό επιχειρηματία και να ζήσουν για πάντα μαζί, μένει στον αέρα, γεγονός που ο Πέτρος εντοπίζει και παίρνει τα μέτρα του. 

Πιο συγκεκριμένα, για να την κάνει να ζηλέψει, αποφασίζει να αφοσιωθεί στη νέα του σχέση με την Ισαβέλλα, όμως τα πράγματα δεν πρόκειται να εξελιχθούν όπως τα έχει στο μυαλό του. 

Ενώ εκείνη είναι ερωτευμένη μαζί του και αρχίζει να ονειρεύεται ένα μέλλον μαζί του, ανάμεσά τους μπαίνει ο Ανδρέας, ο πιστός βοηθός του Μάρκου.



Ο αδελφός της Μαρίνας καταλήγει να έρχεται συχνά σε επαφή μαζί της, λόγω της συνεργασίας τους με τον Λεωνίδα Κομνηνό, και από ένα σημείο και μετά καταλαβαίνει πως η κοπέλα δεν του είναι αδιάφορη, ειδικά όταν συνειδητοποιεί πως ο χαρακτήρας της δεν μοιάζει με αυτόν του αδελφού και του πατέρα της. Κι εκείνη, όμως, από τη μεριά της, θα αρχίσει να γοητεύεται από το ύφος και την ευαισθησία του Αντρέα. Οι χαλαρές τους κουβέντες θα δώσουν τη θέση τους στα πρώτα ραντεβού και σύντομα το ζευγάρι θα καταλάβει πως θέλει να είναι μαζί. Ο Πέτρος θα «εκτοπιστεί» γρήγορα από τη ζωή της και η Μυρτώ με τη Ναταλία δεν θα διστάσουν να εκφράσουν τις ανησυχίες τους για τις αποφάσεις της. Τελικά, όμως, κανείς δεν θα μπορέσει να της αλλάξει γνώμη.

Ο Τιμωρός: Η Έλλη ερωτεύεται ξανά τον Μάρκο




Το βλέμμα της «κόλλησε» πάνω του από την πρώτη στιγμή που τον συνάντησε ξανά ως Αρη Γιαννουλάτο, όμως δεν μπορούσε να καταλάβει τι ήταν αυτό που την τραβούσε τόσο πολύ. Η επαφή τους θα συνεχιστεί και ο Μάρκος, μην μπορώντας να διαχειριστεί τα συναισθήματά του, πρόκειται να κάνει κινήσεις προς εκείνη που –αργά ή γρήγορα– θα μαρτυρήσουν τα συναισθήματά του. Η Ελλη θα αφεθεί στην αγκαλιά και τα φιλιά του Μάρκου, ούσα παντρεμένη με τον Αλέξη, αλλά τύψεις δεν θα νιώθει. Η δύναμη που τη σπρώχνει σε εκείνον είναι πολύ πιο ανώτερη από την αγάπη που νιώθει για τον άντρα που την έσωσε από τον θάνατο, όταν ο αγαπημένος της χάθηκε.

«Ξέρω πως αυτό που κάνω δεν αξίζει στον Αλέξη, όμως δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά. Είναι σαν να νιώθω ξανά γεμάτη. Σαν να έχω ξανά απέναντί μου τον Μάρκο. Σαν να ζω από την αρχή», παραδέχεται στην κολλητή της φίλη, αλλά όταν η Μυρτώ τη ρωτά να μάθει ποιο πιστεύει πως είναι το μέλλον τους, η Ελλη δεν ξέρει να της πει. Απλά νιώθει παραδομένη στον άγνωστο άντρα.

Ο Ρασίντ είναι νεκρός


Ο Μάρκος τον ανάγκασε να εμφανιστεί στο σπίτι των Κομνηνών και να τους απειλήσει, ενώ ο Λεωνίδας και ο Αντώνης τού εξήγησαν πως δεν πρόκειται να γυρίσει στο Μαρόκο, αν δεν τους αποκαλύψει ποιος τον έβαλε να επιστρέψει από την πατρίδα του για να τους ζητήσει χρήματα. Ο Ρασίντ βλέπει το τέλος του να πλησιάζει και αποφασίσει να δράσει. Προδίδει και τις δύο πλευρές και προσπαθεί να ξεφύγει από τον ιστό που τον περιβάλλει. Ομως, δεν τα καταφέρνει. Ο Αντώνης είναι αυτός που «παίρνει» τη ζωή του άντρα, προκειμένου να προστατεύσει τον Λεωνίδα. Ο Μάρκος θλίβεται βαθιά, αφού ξέρει πως όλα ξεκίνησαν με δική του πρωτοβουλία…
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.