Ads Top

Μαριλίνα Κυπαρίσση: Σάλος με βίντεο του Σοϊλέδη - «Άντε και γ@@@σου Άρη» Τι συνέβη μεταξύ τους



Ένα βίντεο που μοιράστηκε η Μαριλίνα Κυπαρίσση στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok προκάλεσε σοκ, καθώς απευθύνθηκε στον σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη, με χυδαία γλώσσα.

Συγκεκριμένα, ενώ βρίσκονταν στο αυτοκίνητο, η Μαριλίνα ξαφνικά του είπε: «Άντε και γ@@ Άρη».

Στο βίντεο περιλάμβανε το hashtag «βρίστε ελεύθερα» (#vristeeleuthera). Ο Άρης την κοίταξε σαστισμένος και σοκαρισμένος, καθώς δεν περίμενε κάτι τέτοιο. Βλέποντας την αντίδρασή του, η Μαριλίνα άρχισε να γελάει υστερικά, ενώ εκείνος τη ρώτησε:



«Είναι αστείο; Τι είπες Μαριλίνα;» με εκείνη να μην μπορεί να σταματήσει να γελάει.

Εκείνος την κοίταξε σαστισμένος και σοκαρισμένος αφού δεν περίμενε να ακούσει κάτι τέτοιο. Βλέποντας την αντίδρασή του, η κοπέλα άρχισε να γελάει υστερικά, ενώ εκείνος ακούγεται να της λέει «Είναι αστείο; Τι είπες Μαριλίνα;» με εκείνη να μη μπορεί να σταματήσει να γελάει.

Το βίντεο γνώρισε μεγάλη αναγνωρισιμότητα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να μη λείψουν τα αρνητικά σχόλια. Πολλοί σχολίασαν με έντονους και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς την κοπέλα για τον τρόπο που μίλησε, με αποτέλεσμα να κατεβάσει το βίντεο λίγες ώρες αργότερα, καθώς ξεσήκωσε πλήθος αντιδράσεων από ακολούθους της και μη.
@marilina_kyparissi Βρίστε ελεύθερα😂😂😂😂@Aris Soiledis #vristeelefthera #couple #funn #fyp #fy #mpesfypgamw #viral #newtrend #funnyvideo #greektiktok ♬ Awkward Situations - Eitan Epstein Music



Γιατί τον έβρισε η Μαριλίνα Κυπαρίσση

Το βίντεο ήταν προφανώς χιουμοριστικό αλλά αιφνιδίασε τον ποδοσφαιριστή καθώς η σύντροφος του φαίνονταν αρκετά πειστική σε αυτό που είπε.

Η κοπέλα εξήγησε στους ακολούθους της πως τράβηξε το συγκεκριμένο βίντεο για να δει την αντίδραση του αγοριού της.

«Βρίζω το αγόρι μου για πρώτη φορά για να δω την αντίδρασή του» έγραψε στο βίντεο ενώ δημιούργησε ένα διαδικτυακό γκάλοπ για να ρωτήσει τους ακολούθους της εάν πιστεύουν ότι τον έβρισε για προσωπικούς της λόγους ή αν απλά κάνουν πλάκα μεταξύ τους.

Η σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη



Το ζευγάρι, που σε λίγους μήνες θα κλείσει έναν χρόνο σχέσης, είχε δηλώσει σε κοινή δημόσια εμφάνισή του πως πολλά έχουν ακουστεί για την σχέση τους, όπως φήμες περί χωρισμού, ωστόσο οι ίδιοι επιλέγουν να μην ασχολούνται με κουτσομπολιά.

 «Δεν ασχολούμαστε με αυτά, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει», είχε πει στις κάμερες ο Άρης Σοϊλέδης.

Σε ερώτηση που δέχτηκαν για το εάν σκέφτονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το ζευγάρι βρέθηκε σε αμηχανία, με την Μαριλίνα Κυπαρίσση να απαντάει «Είναι πολύ νωρίς ακόμα»

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.