Ads Top

Πώς η Φαίη Σκορδά έκλεψε τον Μικρούτσικο από τον Κώστα Τσουρό – Όλο το παρασκήνιο



Μεγάλο κεφάλαιο της τηλεόρασης ο Μικρούτσικος και ένα πρόσωπο κλειδί για να ανοίγουν οι πόρτες της τηλεθέασης. 

Η πολυσυζητημένη αποχώρησή του από την Κατερίνα Καινούργιου σήμανε ταυτόχρονα συναγερμό σε δυο πρόσωπα της τηλεόρασης που ήθελαν τον Αντρέα διακαώς και ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΠΟΤΕ σαν συνεργάτη τους. Τα πρόσωπα ήταν δυο και ανήκουν στο δυναμικό του Μεγάλου καναλιού. Φαίη Σκορδά – Κώστας Τσουρός διεκδίκησαν τον Αντρέα Μικρούτσικο που έγινε το “μήλον της έριδος” για τους δυο παρουσιαστές.



Και παρόλο που όλα φαίνονταν υπέροχα μπροστά και αγγελικά πλασμένα, τι έγινε πίσω από τις κάμερες και η μια από τις δυο συμφωνίες τσάκισε; Οι τελευταίες τηλεοπτικές εξελίξεις με τον Μικρούτσικο εκτός της εκπομπής του Τσουρού σήμαναν alert και στην συνέχεια πολλά ακούστηκαν και άλλα τόσα γράφτηκαν για το τηλεοπτικό αυτό διαζύγιο των δυο αντρών στην εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα“.

Ο πραγματικός λόγος όμως που ο Μικρούτσικος έμεινε στην Σκορδά και το αληθινό παρασκήνιο της απόφασής του αυτής δεν ακούστηκε ποτέ, γιατί τόσο απλά… ακόμα δεν είδες τίποτα… Ένα παρασκήνιο που ξεκίνησε ουσιαστικά από την αρχή της τηλεοπτικής χρονιάς με κεντρικό πρόσωπο τον Αντρέα Μικρούτσικο που τον ήθελαν δυο, αλλά στο τέλος τον κέρδισε η Φαίη. Γιατί ο Μικρούτσικος έμεινε στο “Buongiorno” τελικά; Πάμε να ξετυλίξουμε το κουβάρι και θα καταλάβετε.



Αρχικά να πούμε ότι ο Αντρέας Μικρούτσικος ήταν μια πρόταση από τον Κώστα Τσουρό στο κανάλι για την εκπομπή του την οποία είχε αποδεχτεί και ο Αντρέας Μικρούτσικος. Μόλις ο παρουσιαστής του MEGA, έμαθε ότι ο Μικρούτσικος μετά και το τέλος της συνεργασίας του με την Κατερίνα Καινούργιου, είναι “ελεύθερος σκοπευτής”, ζήτησε από την εταιρεία παραγωγής την συμμετοχή του για να τον εντάξει στο δυναμικό του “Ακόμα δεν είδες τίποτα”, μια πρόταση που έγινε αμέσως αποδεκτή και από το κανάλι και από τον Αντρέα.

Οι δυο τους έδωσαν τα χέρια και η συνεργασία υπολόγιζαν ότι θα ξεκινούσε τον Σεπτέμβριο με πολλά χαμόγελα. Με την έλευση της Φαίης Σκορδά όμως τα δεδομένα άλλαξαν. Εκείνη αμέσως μόλις έβαλε την υπογραφή της με το Megaλο κανάλι, σχεδόν την ίδια χρονική στιγμή, (το λες και τηλεπάθεια) έκανε την ίδια ακριβώς πρόταση για τον Μικρούτσικο και εξέφρασε την ίδια επιθυμία να τον έχει στην εκπομπή της “Buongiorno” στο Mega. Eπειδή το κανάλι από την πρώτη στιγμή δεν της αρνείται σχεδόν τίποτα γιατί πόνταρε στο “γερό χαρτί” της μεταγραφής του, χωρίς δεύτερη σκέψη έκανε και την δική της πρόταση σχεδόν αμέσως αποδεκτή.



Τον Μικρούτσικο τον ρώτησαν; Εννοείται… Ο εργασιομανής Αντρέας, άλλο που δεν ήθελε να γίνει ” το παιδί – λάστιχο” και μόλις του είπαν τις προτάσεις και από τις δυο πλευρές, εκείνος για να μην χαλάσει κανενός το χατίρι συμφώνησε να εμφανίζεται και με τους δυο αρκεί να έβρισκαν την χρυσή τομή και τις ημέρες που θα τον μοιράζονταν. Η πρώτη σκέψη από το κανάλι για τις εμφανίσεις του, ήταν μερικές μέρες στην Φαίη και μια μέρα της εβδομάδας στον Τσουρό. Στην συνέχεια όμως, μια δεύτερη σκέψη ήρθε να ανατρέψει τα δεδομένα και να αναθεωρήσουν τις εμφανίσεις του στην καθημερινή εκπομπή του καναλιού. Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα…

Πως η Σκορδά τελικά “έκλεψε” τον Μικρούτσικο από τον Τσουρό

«Καθημερινά στην Σκορδά εκτός Παρασκευής και μια φορά την εβδομάδα στον Τσουρό» ξανασκέφτηκαν από το κανάλι στην συνέχεια και κάπως έτσι ξαναέδωσαν τα χέρια. Και αυτό όμως άλλαξε μετά… Στο τέλος του καλοκαιριού και κατά την διάρκεια προετοιμασίας του “Buongiorno”, ο Αντρέας Μικρούτσικος συμμετείχε καθημερινά στις συσκέψεις στην σκαλέτα της Φαίης Σκορδά, είχε λόγο και άποψη στην δομή της εκπομπής και στα πρόσωπα που θα την απαρτίζουν, κατά κάποιον τρόπο έναν άτυπο ρόλο συμβούλου λόγω φυσικά και της τηλεοπτικής εμπειρίας του και εφόσον ο ρόλος του στην εκπομπή “Buongiorno” θα ήταν μεγαλύτερος και πιο ουσιαστικός, σε αντίθεση με τον ρόλο του στο “Ακόμα δεν είδες τίποτα” που θα ήταν σχολιαστικός.

Στο μεταξύ αμέσως μετά την πρεμιέρα και βλέποντας την σαρωτική δυναμική του Αντρέα και την ανταπόκριση του κοινού που αποτυπωνόταν στα νούμερα τηλεθέασης, ζήτησαν να εμφανίζεται μια παραπάνω μέρα στο πρωινό. Πάει θα τον ξεπαστρέψετε τον άνθρωπο με αυτά που κάνετε. Τράβα ο ένας τράβα ο άλλος, ο Μικρούτσικος έγινε λάστιχο ανάμεσα σε δυο εκπομπές που έριζαν για πάρτη του ποιος θα τον έχει παραπάνω.

Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο, οι καθημερινές εμφανίσεις του σχεδόν σε όλη την διάρκεια εκπομπής της Σκορδά, δεν είχαν καμία σχέση με τις εμφανίσεις του στον Τσουρό μια φορά την εβδομάδα για ένα τέταρτο, φυσικά λόγω χρονικής διάρκειας που ήταν στον έναν και χρονικής διάρκειας στον άλλον. Άνισα τα χρονικά μεγέθη …

Η απόφαση του καναλιού να μειωθεί η εκπομπή του Κώστα Τσουρού στο πρόγραμμα του καναλιού κατά 20 λεπτά, καθόρισε τις εξελίξεις και το “διαζύγιο” Μικρούτσικου- Τσουρού που ναι μεν ήταν βελούδινο, αλλά στενοχώρησε και τις δυο πλευρές για μια συνεργασία που τσάκισε πριν ακόμα ξεκινήσει. Ο παρουσιαστής του “Ακόμα δεν είδες τίποτα” ζήτησε να μείνει εκτός της εκπομπής του ο Αντρέας, μιας και οι καθημερινές του εμφανίσεις στο πρωινό θα του παίρνουν πολύ χρόνο, ενώ με το θέμα της υγείας του που προέκυψε δεν ήθελε να τον κουράσει περισσότερο στον τηλεοπτικό αέρα. Εν κατακλείδι: Το τηλεοπτικό παρασκήνιο καλά κρατεί και εσύ τηλεθεατή ακόμα δεν είδες τίποτα…

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.