Ads Top

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Στη Νέα Σμύρνη για σούσι – Σούσορο με τις τιμές του εστιατορίου και όσα ξόδεψαν


Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης χθες, Τετάρτη 02/10, βρέθηκαν στη Νέα Σμύρνη όπου επισκέφθηκαν ένα ιαπωνικό εστιατόριο για να δειπνήσουν. 

Συγκεκριμένα, το διάσημο ζευγάρι απόλαυσε σούσι στον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού!

Μάλιστα, η τραγουδίστρια δεν παρέλειψε να ανεβάσει και μια selfie στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου απαθανατίζεται μαζί με τον αγαπημένο της, αλλά και τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, ο οποίος είναι ηθοποιός και επιχειρηματίας, και έκατσε για λίγο στο τραπέζι τους. Στο στόρι λοιπόν, έχει κάνει ταγκ το μαγαζί και γράφει το εξής σχόλιο: «Στο καλύτερο sushi της Αθήνας!».



Το μαγαζί και οι τιμές του καταλόγου που δείπνησαν η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Το διάσημο ζευγάρι λοιπόν, φαίνεται ότι επισκέφθηκε το γνωστό ιαπωνικό μαγαζί Kenko Japanese Restaurant, το οποίο θεωρείται όντως από τα καλύτερα εστιατόρια στην Αθήνα και μάλιστα, έχει διακριθεί με gold award στα Estia Awards 2021.


Το μαγαζί βρίσκεται στην τοποθεσία Ελ. Βενιζέλου στην Νέα Σμύρνη και έχει μεγάλο εύρος τιμών και ειδών. Συγκεκριμένα, οι τιμές του καταλόγου, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, ξεκινάνε από 3 ευρώ και φτάνουν έως και 60 ευρώ το πιάτο!



Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Στη Νέα Σμύρνη για σούσι - Ο κατάλογος και οι τιμές του εστιατορίου



Τι εξομολογήθηκε η Δέσποινα Βανδή για τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η γνωστή τραγουδίστρια και ο σύντροφος της επιλέγουν συχνά να πραγματοποιούν ταξίδια. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες γύρισαν από το ταξίδι τους στο Παρίσι, ένα ταξίδι “ανάσα” για το ζευγάρι, λίγο πριν γυρίσουν στην βάση τους και στις υποχρεώσεις τους. Ενώ, το καλοκαίρι το πέρασαν να ταξιδεύουν στα ελληνικά νησιά (δείτε εδώ φωτογραφίες τους αγκαλιασμένοι σε παραλία της Κρήτης).

Οι δυο τους φαίνεται να παιρνούν ευτυχισμένες στιγμές μαζί και είναι αχώριστοι. Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από λίγο καιρό η Δέσποινα Βανδή, μάλιστα, είχε εξομολογηθεί για τον σύντροφό της: «Εύχομαι και θέλω ο Βασίλης να είναι ο τελευταίος μου σταθμός. Δε το περίμενα ότι αυτό θα συνέβαινε στη ζωή μου. Ήρθε εντελώς αναπάντεχα και ήμουν και πάρα πολύ φοβισμένη σε όλο αυτό. Πραγματικά με τον Βασίλη ένιωσα ότι έχω μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή μου να νιώσω όσα πράγματα δεν ένιωθα για πάρα πολλά χρόνια. Οπότε είπα “ναι, θα το κάνω” χωρίς να ξέρω αν αυτό μπορεί να έχει διάρκεια.



Δεν άκουσα τίποτα από όσα είπαν, δεν ασχολήθηκα καθόλου, διότι τα τελευταία χρόνια αυτό που έχω πάρει απόφαση είναι ό,τι κάνω να ευχαριστεί εμένα, να αγαπήσω τον εαυτό μου. Αγαπάω τον εαυτό μου και τον εκτιμώ, άσχετα από το τι εικόνα μπορεί να περνάει εκεί έξω. Συνειδητοποίησα ότι στη ζωή μου φρόντιζα τα πάντα εκτός από εμένα. Οπότε αν δεν φροντίσεις εσύ τον εαυτό σου, καμία αλλαγή δεν πρόκειται να συμβεί.

Αλλά όταν δύο άνθρωποι δεν είναι καλά μαζί, δεν υπάρχει λόγος να αυτοτιμωρούνται. Εγώ δεν ήμουν καλά. Οπότε χωρίς να γνωρίζω αν αυτό θα είχε συνέχεια ή όχι, το σίγουρο ήταν ότι από τη στιγμή που ήρθε ο έρωτας, υπήρχε ένας πολύ σοβαρός λόγος που ήρθε και τον κράτησα» και κατέληξε:

«Δεν είναι το απόλυτο ο γάμος. Το απόλυτο είναι να είσαι το βράδυ στην αγκαλιά ενός ανθρώπου όταν κοιμάσαι, να ξέρεις ότι υπάρχει αλήθεια και υπάρχει συναίσθημα έντονο και ουσιαστικό. Δεν είμαι σε αυτή τη φάση, χωρίς να το αποκλείω, απλώς δεν είναι αυτοσκοπός».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.