Ads Top

«Η πρώτη πανάκριβη μεταγραφή Αλαφούζου τον Γενάρη!»



Ο Παναθηναϊκός δεν ξεκίνησε τη σεζόν όπως θα ήθελε και παρά την τεράστια επένδυση του Γιάννη Αλαφούζου και το πολύ καλό ρόστερ που έχει στα χέρια του ο Ντιέγκο Αλόνσο, ακόμα δεν έχουν έρθει ούτε τα αποτελέσματα ούτε και το ωραίο ποδόσφαιρο.

Παρά τον προβληματισμό και την… γκρίνια που υπάρχει πάντως, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ στηρίζει απόλυτα τον Ουρουγουανό προπονητή και η νίκη στον ΟΦΗ ανέβασε σημαντικά τις μετοχές του. Βέβαια μπροστά του τώρα έχει δύο εξαιρετικά δύσκολα παιχνίδια ο Παναθηναϊκός, καθώς την Πέμπτη υποδέχεται την Τσέλσι και την Κυριακή αντιμετωπίζει ίσως την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, τον Άρη.



Ο Αλαφούζος πάντως – ασχέτως του Αλόνσο και της παραμονής του ή μη στην ομάδα – πιστεύει πάρα πολύ στο φετινό ρόστερ και εκτιμά ότι έχει πολύ σοβαρές πιθανότητες να πάρει το πρωτάθλημα ή έστω να το διεκδικήσει μέχρι το τέλος. Μάλιστα, για να γίνει αυτό είναι πρόθυμος να ρίξει κι άλλα εκατομμυρία στη μεταγραφική αγορά του Ιανουαρίου και να φέρει παίκτες που θα καλύψουν τα κενά.

Η πρώτη μεταγραφή λοιπόν που θα γίνει… κλείδωσε και ήδη οι Πράσινοι ψάχνουν για τον εκλεκτό σε όλες τις αγορές και μάλιστα χωρίς να υπάρχει περιορισμός για το αν έχει συμβόλαιο ή αν μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο. Αυτό δείχνει και την πρόθεση της διοίκησης να ρίξει χρήμα. Ποιος θα είναι λοιπόν ο πρώτος παίκτης που θα έρθει τον Ιανουάριο; Ο επιθετικός!



Στο Τριφύλλι έχουν καταλάβει πως έγινε τεράστιο λάθος το καλοκαίρι που δεν έφεραν έναν φορ για να είναι πίσω από τον Φώτη Ιωαννίδη και τώρα… τρέχουν και δεν φτάνουν. Η κατάσταση με τον Αντράζ Σπόραρ δεν μπορεί να συνεχιστεί, ενώ και ο Αλεξάνταρ Γερεμέγιεφ απέδειξε πως δεν μπορεί να σηκώσει τη φανέλα του βασικού. Αμφότεροι θα περάσουν σε δεύτερη μοίρα και μόλις έρθει και ο επιθετικός για να είναι το βασικό δίδυμο, θα επιστρέψουν και στην εξέδρα.

Όσον αφορά τον παίκτη που θα έρθει, ακόμα δεν έχουν καταλήξει οι Πράσινοι στην τελική λύση, ωστόσο ψάχνουν για παίκτη από το… πάνω ράφι, ο οποίος θα μπορεί να παίξει και να βοηθήσει άμεσα και ο οποίος θα μπορεί εν δυνάμει να γίνει και το βασικό «9αρι» το καλοκαίρι, εάν πωληθεί ο Ιωαννίδης.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.