Ads Top

Κλείνει το ΟΑΚΑ για εργασίες, αλλάζει γήπεδο ο Παναθηναϊκός του χρόνου!



Το Ολυμπακό Στάδιο θα κλείσει το καλοκαίρι του 2025 προκειμένου να γίνουν εργασίες αποκατάστασης στις στέγες Καλατράβα, με τον Παναθηναϊκό να οδεύει προς την επιστροφή του στην Λεωφόρο για την αγωνιστική σεζόν 2025-26.

Ο Παναθηναϊκός άφησε το γήπεδο της Λεωφόρου και χρησιμοποιεί φέτος το ΟΑΚΑ για τους εντός έδρας αγώνες του, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, ωστόσο είναι αρκετά πιθανό η νέα σεζόν να τον βρει και πάλι στην ιστορική του έδρα.



Αιτία είναι το γεγονός πως ετοιμάζεται να προκηρυχτεί διεθνής ανταγωνισμός -ύψους 65 εκατομμυρίων ευρώ- για την οριστική αποκατάσταση του στεγάστρου Καλατράβα, με τις εργασίες να αναμένεται να αρχίσουν το καλοκαίρι του 2025 και το Ολυμπιακό Στάδιο να μένει κλειστό μέχρι το 2026, ώστε να ολοκληρωθούν οι αναγκαίες εργασίες για την αποκατάσταση της στατικής επάρκειας τόσο στις στέγες του γηπέδου ποδοσφαίρου όσο και του ποδηλατοδρομίου.

Αυτό συνεπάγεται με το γεγονός πως το τριφύλλι θα χρειαστεί να αποχωρήσει από το μεγαλύτερο στάδιο που διαθέτει η χώρα και να αναζητήσει άλλη έδρα, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως η διοίκηση των πρασίνων έχει πάρει την απόφαση για επιστροφή στην ιστορική Λεωφόρο για τη σεζόν 2025-26.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.