Ads Top

«Προσπάθησα να επικοινωνήσω την Λουκίλα, δεν τη βρήκα» – Τι συμβαίνει με την σύζυγο και την κόρη του Μίμη Πλέσσα μετά την είδηση για τον θάνατό του


Ο Μίμης Πλέσσας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών, την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, σκορπίζοντας ανείπωτη θλίψη στην οικογένειά του. 

Από το πρωί του Σαββάτου 5/10 που κοινοποιήθηκε η είδηση για τον θάνατό του, κάθε εκπομπή που είναι στον αέρα αφιερώνει λίγα λεπτά και οι παρουσιαστές μιλούν για τη ζωή και το έργο του με τα πιο όμορφα και τρυφερά λόγια, τιμώντας έτσι τη μνήμη του.



Η Σίσσυ Χρηστίδου, λοιπόν, εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, και είπε με βαριά καρδιά, αφού άφησε λίγο χρόνο για να παίξουν κάποια από τα τραγούδια του: «Ξεκινάμε με αυτόν τον τρόπο γιατί έχει φτάσει η είδηση και στα δικά σας σπίτι. Άφησε τα ξημερώματα την τελευταία του πνοή ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης, Μίμης Πλέσσας. Το έκανε γνωστό η σύζυγός του μέσα από μία ανάρτηση στο Facebook. Μιλάμε για μια τεράστια κληρονομιά που αφήνει πίσω του αυτός ο άνθρωπος για όλους εμάς και για τα παιδιά μας, για όλες τις γενιές που έχουν μεγαλώσει με τα τραγούδια του».

Λίγο μετά, βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση ο Στέφανος Κορκολής, ο οποίος είναι ανιψιός του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη και νονός της κόρης του. 

Ο ίδιος δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει συμβεί και προσπαθούσε να βρει λόγια για να περιγράψει τα συναισθήματά του αυτή τη στιγμή, όντας σε σοκ.



«Είναι ένα πρωινό δύσκολο. Είναι ένας σοκ. Δυστυχώς δεν προλάβαμε να κάνουμε την συναυλία που ονειρευόμασταν, με δύο πιάνα, ο ένας απέναντι στον άλλον», είπε μεταξύ άλλων, κάνοντας μία αναφορά στην συναυλία που είχε προγραμματιστεί να γίνει για τα 100 του χρόνια.

Όταν ρωτήθηκε εάν επικοινώνησε με την σύζυγό του, Λουκίλα Καρρέρ, εξήγησε πως δεν κατάφερε να μιλήσει μαζί της όσο κι αν προσπάθησε, κάτι που είναι λογικό, διότι φαντάζεται πως η ψυχολογική της κατάσταση δεν είναι καλή: «Προσπάθησα να βρω την Λουκίλα, δεν την βρήκα. Μίλησε με την Ελεάννα η οποία έρχεται σήμερα από την Κρήτη», σημείωσε.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.