Ads Top

«Όλο και λιγότεροι στο Πρωινό»: Ο Γιώργος Λιάγκας εξηγεί τα πάντα με μία απλή δήλωση προς το κοινό του



Απώλεια για τη πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, Το Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα καθώς εκτός βρίσκεται από σήμερα Τρίτη 21/10 η Φωτεινή Πετρογιάννη. Με την ευκαιρία δείτε «Σαν βρεγμένη γάτα ζήτησε συγγνώμη, υπάρχουν και οι παραιτήσεις»

Ο γνωστός παρουσιαστής εξήγησε το λόγο για τον οποίο η δημοσιογράφος θα απέχει από τα καθήκοντα της και αυτός δεν είναι άλλος από την εγκυμοσύνη της. 



Όπως ήταν γνωστό η Φωτεινή Πετρόγιαννη είναι έγκυος και έφτασε πλεόν στον τελικό στάδιο οπότε δε θα μπορεί δυτυχώς να βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής, με τον Γιώργο Λιάγκα να ενημερώνει το κοινό.

Όσα δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας

«Από σήμερα θα είμαστε λιγότεροι, διότι η Φωτεινούλα μας, που είναι έγκυος, σε ένα μήνα περίπου γεννάει και από σήμερα κάνει χρήση αυτού που δικαιούνται όλες οι έγκυες γυναίκες, της άδειας εγκυμοσύνης. Εντάξει, μπορεί να έρθει κάποια στιγμή, να τη δούμε με skype… Δεν θα τη χάσουμε από τη ζωή μας, αλλά επισήμως δεν θα μπορεί πια από εδώ και πέρα να είναι στην εκπομπή μας κανονικά. Θα την περιμένουμε όταν γεννήσει», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.