Ads Top

«Τώρα που είμαι ελεύθερος…» – Ο Φραγκολιάς «σπάει» τη σιωπή του για τη Δώρα Πατσιώτη



Ο Κώστας Φραγκολιάς βρέθηκε σε εκδήλωση το βράδυ της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου και εκεί τον συνάντησαν δημοσιογράφοι και κάμερες. 

Στάθηκε, λοιπόν, μπροστά σε εκείνη του Χαμογέλα και Πάλι για να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που του έκαναν.



Το τελευταίο διάστημα η προσωπική του ζωή έχει απασχολήσει πολύ έντονα τα media, καθώς μετά το unfollow της συντρόφου του, Δώρας Πατσιώτη, δημιουργήθηκαν φήμες περί κρίσης στη σχέση τους, χωρίς κανένας από τους δύο να επιβεβαιώνει αν έχουν χωρίσει ή όχι.

Η αποκάλυψη του Κώστα Φραγκολιά για τον χωρισμό του με την Δώρα Πατσιώτη



Αυτή τη φορά, όμως, με τον τρόπο του ο ίδιος αποκάλυψε τι πραγματικά συμβαίνει. Πιο συγκεκριμένα, όταν τον ρώτησαν πως είναι η ζωή του, δήλωσε: «Μια χαρά. Δεν έχει αλλάζει κάτι στη ζωή μου», ενώ όταν ρωτήθηκε για το γεγονός πως ασχολούνται όλοι με τα προσωπικά του, εξήγησε:

«Με ενοχλεί γενικά που ασχολούμαστε με τη ζωή κάποιου άλλου, αλλά αυτό θέλει το σύστημα αρχισυντακτών στην Ελλάδα».

Για την δήλωση που έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχετικά με το γεγονός πως θα ήθελε να τα ξαναβρεί με την αγαπημένη του, επισήμανε: «Θα το σημειώσω αφού το είπε η Σταματίνα».



Και στη συνέχεια, δήλωσε για το φλερτ: «Τα τρία πρώτα χρόνια του Happy Day δεχόμουν πολύ φλερτ». 

Και η δημοσιογράφος τότε τον ρώτησε: «Τώρα που είσαι ελεύθερος σε φλερτάρουν περισσότερο;», με τον ίδιο ουσιαστικά να επιβεβαιώνει τον χωρισμό του λέγοντας: «Δεν έχω δει κάποια αλλαγή στο φλερτ που δέχομαι…».

Λίγο αργότερα στην εκπομπή προβλήθηκαν νέες δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η οποία ανέφερε για την έκταση που έχει πάρει το συγκεκριμένο θέμα: «Το κάθε θέμα είναι διαφορετικό και θέλει άλλη διαχείριση αλλά όταν εκτιθέμεθα δυστυχώς ή ευτυχώς δεν επιλέγουμε τι θα βγει…».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.