Ads Top

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Και από τις δύο πλευρές υπάρχουν σύντροφοι, βάζω…» – Το ξεκαθάρισμα για τον Κωνσταντίνο Βασάλο


Η κάμερα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσου, συνάντησε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία είχε όλη την καλή διάθεση να σταθεί και να μιλήσει σε αυτή, απαντώντας σε όλες τις “καυτές” ερωτήσεις γύρω από το όνομά της.

Αναφέρθηκε, συγκεκριμένα, στην εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα” που βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, σχολίασε θέματα της επικαιρότητας, ενώ προχώρησε σε αποκαλύψεις για τον σύζυγό της και το όλο θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.



Το ξεκαθάρισμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την προσωπική της ζωή

«Η αλήθεια είναι πως ανυπομονούσαμε να ξεκινήσουμε. Είναι ωραία παρέα, πάντα περνάω καλά με αυτή την ομάδα. Είναι η πρώτη φορά που περνάω τόσο ωραία σε δουλειά. Νουμεράκιας δεν είμαι, να ξυπνάω και να τα βλέπω, παρόλα αυτά, σε αυτή τη δουλειά είμαστε, τα βλέπουμε, βελτιωνόμαστε, προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, αλλά δεν είμαι freak με τα νούμερα. Εγώ κοιτάω να κάνω καλά τη δουλειά μου και να είμαι ευχαριστημένη με την παρουσία μου στην τηλεόραση, να ικανοποιώ τους αρχισυντάκτες μου, τη διοίκηση… Να πηγαίνω καλά και να είμαι ο καλός μου εαυτός», είπε αρχικά για το επαγγελματικό κομμάτι της ζωής της και πρόσθεσε για το γεγονός πως πλέον εμφανίζεται στην εκπομπή και ο Ανδρέας Μικρούτσικος:



«Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε. Ο Ανδρέας είναι η τηλεόραση και είμαι πολύ χαρούμενη που δουλεύω μαζί του. Δεν θέλω να πω τίποτα για τις δηλώσεις του για την Εύη Βατίδου και τη Δανάη Μπάρκα. Συμφωνώ σε αυτό που είπε και ο Κώστας, ότι δεν είμαστε “τίποτα”, όλοι έχουμε μία προσωπικότητα. Ο καθένας κρίνεται γι’ αυτά που λέει. Δεν συμφωνώ καθόλου με το σχόλιο της κυρίας Βατίδου, ωστόσο αυτή είναι η άποψή της, τη λέει και εμείς είμαστε εδώ για να διαφωνούμε» – δείτε εδώ τι συνέβη με την Εύη Βατίδου που έβαλε τα κλάματα για εκείνον και όσα είπε η ίδια για την Δανάη Μπάρκα.

Για τον σάλο που έγινε με την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη (δείτε την εδώ), είπε: «Δεν έχω παρακολουθήσει τι έχει γίνει. Έχει τύχει κι εγώ να πάω ταξίδι και να ανεβάσω τη σημαία μίας άλλης χώρας. Παιδιά, μη τα ισοπεδώνουμε όλα».

Για την προσωπική της ζωή, δήλωσε: «Ήταν από τα πιο όμορφα και ευτυχισμένα καλοκαίρια της ζωής μου. Πιστεύω θα υπάρξουν κι άλλα, αλλά αυτό ήταν κάπως διαφορετικό. Ήταν πολύ κλειστός γάμος, με τους ανθρώπους που θέλαμε και οι δύο να έχουμε σε αυτή τη στιγμή μας».

Για το γεγονός πως ο πρώην σύντροφός της συνεχίζει να αναφέρεται στο πρόσωπό της (δείτε εδώ όσα είπε τελευταία για εκείνη), και την ενόχλησή της γι’ αυτό, αλλά και για τους δημοσιογράφους που επιμένουν να την ρωτούν για το παρελθόν της, τόνισε: «Δεν έχω μιλήσει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Δεν ενοχλούμαι, απλά εγώ αυτή τη στιγμή βάζω την τελεία μου, δεν θέλω να αναφερθώ στο παρελθόν μου. Το σέβομαι, το αγαπώ, αλλά από τη στιγμή που πλέον έχω παντρευτεί, έχω προχωρήσει παρακάτω και από τη στιγμή που υπάρχουν και από τις δύο πλευρές σύντροφοι, σύζυγοι, καλό θα είναι να υπάρχει σεβασμός».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.