Ads Top

Μάρκος Σεφερλής: Στα “μαχαίρια” με τον ΣΚΑΙ - Ποιοι πολεμούν τον Σεφερλή!



Σήμερα σας έχουμε ρεπορτάζ άκρως αποκαλυπτικό και αποκλειστικό για τον Μάρκο Σεφερλή και την τηλεόραση του ΣΚΑΙ! 

Θα αποκαλύψουμε για πρώτη φορά την απίστευτη κοροϊδία και τις ψεύτικες υποσχέσεις του ΣΚΑΙ στον Μάρκο Σεφερλή προκειμένου να αφήσει τον ΑΝΤ1. Και δε μένουμε μόνο σε αυτό το ρεπορτάζ! 

Η Τζώρτζια Συρίχα γράφει και για τον πόλεμο νεύρων που κάνει το κανάλι στον Σεφερλή με τελεσίγραφα κλπ! Ερώτηση στο κανάλι έτσι από περιέργεια. Ο Μάρκος Σεφερλής σας φταίει για τα μονοψήφια φέτος;



Το γεγονός ότι έχετε απαξίωση εντελώς την ψυχαγωγία και έχετε επενδύσει στην ενημέρωση με αποτέλεσμα να έχετε χάσει όλο το δυναμικό κοινό ο Σεφερλής σας φταίει; 

Το τελεσίγραφο από τον ΣΚΑΙ και οι ξεχασμένες υποσχέσεις

Τελειωμό δεν έχουν όπως φαίνεται οι «πονοκέφαλοι» για τον Μάρκο Σεφερλή… Ο δημοφιλής ηθοποιός που χαίρει μεγάλης λαϊκής αποδοχής του κόσμου που τον ακολουθεί φανατικά, το τελευταίο διάστημα είχε να διαχειριστεί στην επαγγελματική του ζωή δυο μεγάλα «αγκάθια». 



Το πρώτο ήταν με τις επιθέσεις που δέχτηκε πρόσφατα από μια μερίδα παρουσιαστών στα πρωινά και από τα social, που τον χαρακτήρισαν ομοφοβικό, για το κωμικό σκετς στο «Δελφινάριο», όπου σατίριζε τον Nemo. 

Το δεύτερο είναι οι συζητήσεις με τον ΣΚΑΙ για το μέλλον της συνεργασίας τους, που το τελευταίο διάστημα, η αλήθεια είναι, ότι δεν περνάει και τις καλύτερες στιγμές της. Αιτία; Οι χαμηλές πτήσεις της εκπομπής «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από την δική σου».

Η σχέση του Μάρκου Σεφερλή και του ΣΚΑΙ ποτέ δεν ήταν ούτε ονειρεμένη ούτε και ειδυλλιακή, από την αρχή είχε μπόλικα σκαμπανεβάσματα και αλατοπίπερο, καθώς είναι γνωστό ότι το κανάλι του Φαλήρου άλλα του έταξε και άλλα του έδωσε.

Μάρκος Σεφερλής: Ποιοι τον πολεμούν!



Πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν την «καλλιτεχνική εξόντωση» του Μάρκου Σεφερλή. Μη με ρωτήσετε ποιος και τι. Το σίγουρο είναι ότι εκείνος ποτέ δεν έγλειψε και δεν συμβιβάστηκε για να επιβιώσει, πήρε με την δουλειά του ότι του αξίζει. Ίσως και να είναι από τους ελάχιστους καλλιτέχνες που τον πολέμησε πολλές φορές περισσότερο το ίδιο του το σύστημα, γιατί απλούστατα εκείνος ήταν έξω από το σύστημα. Η πορεία του πάντως έχει γράψει ότι όποτε έχει μπει στο μάτι του κυκλώνα και έχει «φάει» πολλές σφαλιάρες για διαφορετικούς λόγους, έχει καταφέρει να βγει αλώβητος. Θα τα καταφέρει αυτή την φορά;

Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ τον τελευταίο καιρό μιλάει για μια μεγάλη κρίση που περνάει η σχέση του με τον ΣΚΑΙ. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε όπως προείπαμε που οι δυο πλευρές έχουν βρεθεί απέναντι αλλά κάπου στη μέση τα βρήκαν. Αυτή την φορά θα τα καταφέρουν; Οι πιο αισιόδοξοι λένε πως ναι, οι πιο απαισιόδοξοι όμως μιλάνε ακόμα και για το ενδεχόμενο πρόωρης διακοπής της συνεργασίας μέχρι το τέλος του πρώτου τηλεοπτικού τριμήνου, κάτι όμως που μέχρις στιγμής δεν επιβεβαιώνει κανένας από τους δυο ενδιαφερόμενους.

Η αλήθεια είναι ότι με την νέα αλλαγή της διοίκησης του καναλιού οι συζητήσεις ανάμεσα σε ΣΚΑΙ και Σεφερλή μπαίνουν σε νέο γύρο διαπραγματεύσεων και πιθανόν πολλά να αλλάξουν στους όρους του συμβολαίου του. Δεν είναι βέβαια η μοναδική φορά που το συμβόλαιο του Μάρκου Σεφερλή μπαίνει στο τραπέζι με θέμα συζήτησης τις χαμηλές πτήσεις της μαγειρικής εκπομπής στην τηλεθέαση.

Το τελεσίγραφο από τον ΣΚΑΙ και οι… ξεχασμένες υποσχέσεις

Να θυμίσουμε ότι το κανάλι για να κάνει την μεταγραφή του Σεφερλή από τον ΑΝΤ1 του είχε τάξει πολλά, μεταξύ πολλών άλλων και το remake της σατιρικής σειράς «Ορκιστείτε παρακαλώ» που ήταν και το «τυράκι» για τον ηθοποιό να μετακομίσει στον ΣΚΑΙ. Η αναβολή της αναβολής του συγκεκριμένου σήριαλ, έφερε όμως την πρώτη μεγάλη κρίση μεταξύ τους και  από την στιγμή που εκείνος είδε ότι ούτε την πρώτη χρονιά, αλλά ούτε και την δεύτερη προχωρούσαν τα γυρίσματα, και επικρατούσε η λογική «περίμενε και θα δούμε», δυσαρεστήθηκε αρκετά. Οι υποσχέσεις από την πλευρά του σταθμού σχεδόν ξεχάστηκαν – όχι όμως και από τον Μάρκο- εκείνος έμεινε με το όνειρο του «ορκιστείτε»…

Τα μαγειρέματα του Σεφερλή και τα μαγειρέματα του ΣΚΑΙ

Σήμερα το τελεσίγραφο του Αλαφούζου και η γραμμή που έχει χαράξει το κανάλι με την αλλαγή της διοίκησης, απαιτεί ακόμα περισσότερη αναβάθμιση του ενημερωτικού προγράμματος και λιγότερο του ψυχαγωγικού, μια γραμμή που ξεκίνησε ήδη από την αρχή του χρόνου και το κανάλι του Φαλήρου σκέφτεται να την ενισχύσει και άλλο.

Οι τρεις πυλώνες της απογευματινής ζώνης, «Μαμά», «My style rocks» και «Still standing» φλερτάρουν ως επί το πλείστον με τα μονοψήφια, ενώ οι εντολές εκ των άνωθεν στέλνουν τελεσίγραφα, στην περίπτωση που δεν γίνει κάποια ανατροπή, να επανεξετάσουν την πορεία τους. Ποιο θα είναι επομένως το μέλλον του Σεφερλή; Αβέβαιο για την ώρα… Γιατί τα «μαγειρέματα» καλά κρατούν και οι συνταγές όταν δεν πετυχαίνουν καίγονται!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.