Ads Top

Η πρώτη αλλαγή Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό!



Τι θα αλλάξει άμεσα στο ρόστερ ο Γιώργος Μπαρτζώκας, τι αλλάζει με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και ο χρόνος απουσίας του Κίναν Έβανς

Ο Ολυμπιακός για ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι στην Ευρωλίγκα προβλημάτισε και ως αποτέλεσμα αυτού ήταν να γνωρίσει την ήττα. Αυτή τη φορά ήταν η Μπάγερν, που τον τιμώρησε και πιο συγκεκριμένα ο Εντουαρντς με τον Μπούκερ.



Αμφότεροι φόρτωσαν το καλάθι του Ολυμπιακού με 50 πόντους και ήταν οι κύριοι λόγοι για τη νίκη της Μπάγερν. Οι Πειραιώτες έχουν σούπερ αμυντικό τον Ουόκαπ, σούπερ αμυντικό τον Φαλ και όμως οι δύο παίκτες της Μπάγερν, που αγωνίζονται στις θέσεις τους (γκαρντ δηλαδή και ψηλός) έκαναν πάρτι.

Γενικά οι Γερμανοί έκαναν πάρτι στο δεύτερο ημίχρονο αφού σε αυτό το διάστημα οι «ερυθρόλευκοι» δέχθηκαν 52 πόντους. Δέχθηκαν, δηλαδή, τόσους πολλούς πόντους όχι από την Ρεάλ ή την Μπαρτσελόνα, αλλά από μία μικρομεσαία ομάδα της διοργάνωσης. Αν και περίπου τους ίδιους πόντους στο δεύτερο ημίχρονο είχαν δεχθεί τόσο με την Εφές όσο και με την Φενέρ. Εκεί, όπου επίσης είχαν ηττηθεί.



Ακόμη είναι νωρίς για οριστικά συμπεράσματα, αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας κάπως πρέπει να το δει διαφορετικά με τα σχήματα, που χρησιμοποιεί και τους χρόνους, που δίνει σε κάθε παίκτη. Δεν έχει έρθει κάποια καταστροφή, ο Ολυμπιακός έχει πάρει ήδη το Σούπερ Καπ, αλλά στην Ελλάδα η κριτική είναι οξεία, τόσο μεγάλη, που δεν υπάρχει αλλού στον κόσμο.

Και οι Πειραιώτες έχουν μπροστά τους έναν Γολγοθά καθώς έχουν στην έδρα τους τρία ματς-φωτιά: με Παναθηναϊκό, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Ειδικά αυτό με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντικό όχι γιατί θα κρίνει το πρωτάθλημα, αλλά για λόγους ψυχολογίας και γοήτρου.

Ο Παναθηναϊκός μάλιστα δεν έχει ιδιαίτερο άγχος, αφού είναι πρωταθλητής Ευρώπης και Ελλάδας. Και συν τοις άλλοις τον μεγάλο κρότο τον έκανε με την Φενέρ, οπότε έχει ακόμη πολλά μαξιλαράκια κάτω από το κεφάλι του. Χάνοντας από τον Ολυμπιακό δεν έγινε τίποτα. Αλλά χάνοντας ο Ολυμπιακός θα είναι μία ακόμη σημαντική ενόχληση για τον οργανισμό.



Από δω και από εκεί ακούγεται συνεχώς το όνομα του Κίναν Εβανς, αλλά ο Αμερικάνος αφενός μεν δεν είναι ο Μεσσίας, αφετέρου δε αργεί ακόμη να μπει στο παρκέ. Ένα πολύ καλό, πάντως, για τον Ολυμπιακό είναι ότι θα παίξει ο Μιλουτίνοφ. Με την Μπάγερν δεν έπαιξε γιατί ήταν το πιο εύκολο από το μπουκέτο των τεσσάρων παιχνιδιών. Οι Πειραιώτες, όμως, τον χρειάζονται πολύ και γενικώς στο ματς με τον Παναθηναϊκό περιμένουν πολλά από τους ψηλούς τους και δη από το δίδυμο Φαλ-Μιλουτίνοφ.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα γεμίσει το ΣΕΦ και το σίγουρο είναι ότι πάμε για ένα ντέρμπι με μεγάλες συγκινήσεις και ξεχωριστές εκπλήξεις. 
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.