Ads Top

Ελένη Χαμπέρη: Το δεύτερο μίνι νυφικό, η κοπή της γαμήλιας τούρτας και το τσιφτετέλι της νύφης που ξεσήκωσε τους πάντες



Η Ελένη Χαμπέρη παντρεύτηκε το απόγευμα της Κυριακής 27/8 τον εκλεκτό της καρδιάς της, Αλέξανδρο Αναστασίου στον Ιερό Ναό Αγίου Μοδεστού στα Μελισσάτικα Βόλου, παρουσία στενών συγγενών και φίλων. 

Με την πρόταση να έχει γίνει έναν χρόνο πριν, το ζευγάρι τελικά ένωσε τις ζωές του για πάντα.



Η νύφη μπορεί να επέλεξε μια πιο απλή εμφάνιση με ένα δαντελένιο με διαφάνειες νυφικό και ένα κόσμημα να κοσμεί να κοντά με ελαφριές μπούκλες μαλλιά της, ωστόσο δεν γινόταν να μην τραβήξει τα βλέμματα των καλεσμένων της, με τον σύζυγό της να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της.

Οι λαμπερές φωτογραφίες από το γάμο της Ελένης Χαμπέρη

Την Ελένη Χαμπέρη συνόδευσε ο μπαμπάς της μαζί με τον αδερφό της, με την ευτυχία να είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο τους.




Τα social media κατακλύστηκαν από φωτογραφίες που έφτασε η νύφη στην εκκλησία, μέσα από την εκκλησία αλλά και την ώρα που το ζευγάρι έχοντας χορέψει το χορό του Ησαΐα βγήκε από τον ναό.

Στην συνέχεια έκοψαν την γαμήλια τούρτα, ενώ όταν ήρθε η ώρα του χορού, η νύφη άλλαξε το φόρεμα της. Επέλεξε ένα ολόλευκο μίνι που “αγκάλιαζε” την σιλουέτα της. Μάλιστα, όπως ήταν και πιο άνετη χόρεψε τσιφτετέλι με φίλους και συγγενείς να χειροκροτούν.





ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.