Ads Top

Σοβαρό τροχαίο για τον Μανώλη Παπακαλιάτη: Ο πατέρας του Χριστόφορου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ - Οι πρώτες πληροφορίες



O Μανώλης Παπακαλιάτης είναι ο πατέρας του γνωστού ηθοποιού Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Ώρες αγωνίας για τον γνωστό επιχειρηματία Μανώλη Παπακαλιάτη και την οικογένεια του, καθώς ο 76χρονος έπεσε θύμα σοβαρού τροχαίου και ειδικότερα παράσυρσης επί της οδού Κρασαδακη στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στο Ηράκλειο.



Ο Μανώλης Παπακαλιάτης, από τους πιο γνωστούς και παλιούς επιχειρηματίες, στον τομέα του τουρισμού, τραυματίστηκε βαρύτατα νωρίς το βράδυ της Δευτέρας, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο «Βενιζέλειο» νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Όπως αναφέρει το Cretalive, ο 76χρονος επιχειρηματίας είναι πολυτραυματίας, η κατάσταση του είναι σοβαρή αλλά ελεγχόμενη ενώ όπως έχει γίνει γνωστό έχει επαφή και επικοινωνία με το περιβάλλον.



Ειδικότερα και σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, φέρει τραύμα στο κεφάλι, έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικό αιμάτωμα, ενώ ακόμα φέρει τραύματα σε άνω-κάτω γνάθο, σε σπονδυλική στήλη, στη μέση, σε λεκάνη και μηρό, ενώ φέρει και ανοικτό κάταγμα στην κνήμη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα μεσάνυχτα υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο που ολοκληρώθηκε επιτυχώς στις τέσσερις τα ξημερώματα ενώ υποστηρίζεται αναπνευστικά.

Στο πλευρό του επιχειρηματία βρίσκεται από την πρώτη στιγμή όλη του η οικογένεια, τα παιδιά του, συγγενείς και φίλοι.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.