Ads Top

Κωνσταντίνος Βασάλος: Το πρώτο πράγμα που είπε στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά τον γάμο της – «Της τα είπα όλα…»



Τους τελευταίους μήνες στο επίκεντρο του σχολιασμού έχουν βρεθεί για άλλη μια φορά το πρώην διάσημο ζευγάρι, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. 

Υπενθυμίζουμε ότι, οι δυο τους εδώ και αρκετά χρόνια, μετά από 6 χρόνια κοινή πορείας, έχουν ακολουθήσει χωριστούς δρόμους.



Υπενθυμίζουμε ότι, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει προχωρήσει ολοκληρωτικά στη ζωή της, και έχει βρει ξανά τον έρωτα. Μάλιστα, τον περασμένο Σεπτέμβριο ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον πλέον σύζυγο της, Γρηγόρη Μόργκαν.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι μετά από τον ένα μήνα διαμονής στο νησί της Κρήτης παντρεύτηκαν στη Μονή του Αγίου Ιωάννη του Ερημίτη στα Χανιά, δίπλα στη θάλασσα. Την επόμενη μέρα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν παρέλειψε να μοιραστεί με το διαδικτυακό της κοινό στο Instagram τις γαμήλιες φωτογραφίες τους με το τραγούδι «Lovesong» των The Cure.



Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχουν δηλώσει στο παρελθόν ότι διατηρούν καλές σχέσεις μεταξύ τους και δεν έχουν κάποια κακία ο ένας απέναντι στον άλλον. Ο παρουσιαστής μάλιστα, στο κανάλι του στο Youtube, είχε παραπονεθεί χιουμοριστικά που δεν είχε λάβει προσκλητήριο για τον γάμο της.

Οι δυο τους λοιπόν απέδειξαν ότι επικρατούν καλό όροι μεταξύ τους, καθώς προχθές, στις 15/10, παρευρέθηκαν μαζί σε ένα event στην Κηφισιά. Μάλιστα, φωτογραφήθηκαν και σε κοινή λήψη μαζί με τον Χάρη Σιανίδη και τον Νίκο Γεωργιάδη.



Τι είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λοιπόν, σήμερα, Πέμπτη 17/10, εντοπίστηκε από τη κάμερα της εκπομπής “Breakfast at Star” του STAR στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και απάντησε πρώτη φορά για την παραπάνω συνάντηση τους. Συγκεκριμένα, είπε: «Γιατί να με ενοχλήσουν τα σχόλια; Δεν υπήρξε αμηχανία με μένα και την Ευρυδίκη, αφού μιλάμε κανονικά. Της ευχήθηκα για τον γάμο της, της τα είπα όλα».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.