Ads Top

Γιώργος Αγγελόπουλος: Τρυφερές ευχές στη Δήμητρα Βαμβακούση λίγο πριν τη βάφτιση της κόρης τους



Η Δήμητρα Βαμβακούση έχει σήμερα Σάββατο 26/10 την ονομαστική της εορτή και ο σύζυγός της Γιώργος Αγγελόπουλος θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια με μια κοινή φωτογραφία με την κορούλα τους την οποία θα βαφτίσουν σε λίγες ώρες.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί σε κλειστό κύκλο με τους πιο στενούς του συγγενείς και φίλους στις 11:30. 



Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου που θα γίνει η βάφτιση, είναι ψηλά στο βουνό, σε απόσταση περίπου πέντε χιλιομέτρων βόρεια από την Χώρα της Σκιάθου. 

Mάλιστα, για τον ηθοποιό η τοποθεσία αυτή είναι ένα μέρος ύψιστης συναισθηματικής αξίας, καθώς την επισκέπτεται από την νεαρή του ηλικία, και εκεί έχει την ευκαιρία να συναντά τον πατέρα Ιωσήφ, ηγούμενο της Μονής, ο οποίος είναι παλιός του συμμαθητής.



Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μάλιστα, πριν κάποιες μέρες, επισκέφθηκε το ατελιέ του Νίκου Αποστολόπουλου προκειμένου να κάνει πρόβα το κουστούμι που θα φορέσει. Ενώ, χθες 25/10 κυκλοφόρησε και το προσκλητήριο της βάφτισης.

Η τρυφερή ανάρτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου για την Δήμητρα Βαμβακούση

Λίγη ώρα πριν την βάφτιση λοιπόν, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μια φωτογραφία με την Δήμητρα Βαμβακούση και την κορούλα τους και της ευχήθηκε για την γιορτή της.



« Όποιος έχει παιδιά με καταλαβαίνει. Σίγουρα η πρώτη αίσθηση είναι η ευθύνη που αναλαμβάνει. Οφείλουμε να είμαστε εκεί για να του δώσουμε αγάπη και να βγει έξω με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Το καλοκαίρι μένουμε έτσι κι αλλιώς στο νησί… Πρέπει να είμαστε κι εδώ, θα το μοιράσουμε. Η βάπτιση είναι σύντομα, το όνομα δεν είναι κρυφό, θα είναι Ουρανία από τη γιαγιά της και Μαρία από την Παναγία», έχει πει ο ηθοποιός για την σημαντική αυτή ημέρα.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.