Ads Top

Στο νοσοκομείο η Φαίη Σκορδά – Τι συμβαίνει με τον Ανδρέα Μικρούτσικο


Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, η Φαίη Σκορδά βγήκε κανονικά στον αέρα της εκπομπής του MEGA, Buongiorno, ωστόσο από το πλευρό της έλειπε το πιο τρανταχτό μέλος της ομάδας της, ο Ανδρέας Μικρούτσικος. 

Όπως ανακοίνωσε η ίδια, ο παρουσιαστής αντιμετωπίζει ένα θέμα υγείας και χρειάστηκε, μάλιστα, να νοσηλευτεί.



«Θέλω να σας πω ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν θα είναι σήμερα μαζί μας, γιατί υπήρχε μία προγραμματισμένη εξέταση να γίνει. Θα ήθελα κάποια στιγμή να του μιλήσω, δεν μπορώ χωρίς αυτόν και φαντάζομαι ότι τώρα ήδη μας βλέπει», είχε πει χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος βγήκε λίγο αργότερα σε ζωντανή σύνδεση μέσα από την κλινική και εξομολογήθηκε τι συνέβη: «Είναι δύσκολο να είναι μακριά σας. Αυτό που τράβηξα χθες ήταν λίγο ζόρικο αλλά όλα καλά. Εγώ μυαλό δεν βάζω. Έλεγα δεν είναι τίποτα. Ήταν μια κύστη που αν την άφηνα θα είχα επιπτώσεις. Χθες το βράδυ είχα 10000 λευκά αιμοσφαίρια. Ο γιατρός είπε ότι αν δεν εγχειριζόμουν θα πάθαινα σηψαιμία».



Η επίσκεψη της Φαίης Σκορδά στο νοσοκομείο για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Τζώρτζια Συρίχα, όμως, δεν έχει βγει ακόμη από το νοσοκομείο και πριν από λίγη ώρα σήμερα, Σάββατο 5/10, έφτασε εκεί η Φαίη Σκορδά για να τον επισκεφθεί, να τον δει από κοντά και να του συμπαρασταθεί, επιβεβαιώνοντας τα λόγια της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν έχει χάσει το χιούμορ του παρόλο που έζησε μία ολόκληρη περιπέτεια και δηλώνει πανέτοιμος για την επιστροφή του στο πόστο του στο πάνελ του προγράμματος.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.