Ads Top

Αποκαλύψεις Μεντιλίμπαρ για σύστημα Ολυμπιακού, Νέους, Μάρτινς και Μασούρα!


Πώς θα παρουσιαστούν οι Πειριαώτες κόντρα στην Μπράγκα, ο χρόνος στους νεαρούς Έλληνες και η επιστροφή των τραυματιών

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Μπράγκα το βράδυ της Πέμπτης (03/10, 19:45) για την 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League, με τους Πειραιώτες να στοχεύουν στην πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τον αγώνα με την πορτογαλική ομάδα, ο Βάσκος τεχνικός μίλησε για τους νεαρούς παίκτες και την αξιοποίησή τους, για τους πρώην «ερυθρόλευκους» Μπρούμα και Όρτα, ενώ αποκάλυψε πως οι Μάρτινς, Πιρόλα και Μασούρας προπονήθηκαν και θα είναι διαθέσιμοι για το αυριανό παιχνίδι και άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα παίξει ξανά με τρία στόπερ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ:



Αν στο μέλλον θα δούμε και άλλα παιδιά από την ακαδημία να παίρνουν ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα: «Υπολογίζω όλους τους παίκτες το ίδιο. Τόσο τους παλιότερους όσο και τους νέους που έχουν έρθει τώρα στην ομάδα. Έχουν όλες τις ικανότητες που χρειάζονται. Όμως, είμαστε μεγάλο ρόστερ. 31 ποδοσφαιριστές μαζί με τους τερματοφύλακες και αυτό κάνει δυσκολότερα τα πράγματα, όσον αφορά τις ευκαιρίες που μπορούμε να δώσουμε στους νέους. Ωστόσο, τους υπολογίζουμε κανονικά και όταν δεν είναι δυνατό να παίξουν μαζί μας, υπάρχει και η ομάδα Νέων. Θα συμμετέχουν και εκεί, ώστε να έχουν ρυθμό».

Για τον Όρτα, αλλά και τον Μπρούμα, που έχει περάσει επίσης από τον Ολυμπιακό: «Έχουμε συνηθίσει να μιλάμε συνέχεια για τον Αντρέ, αλλά θα πρέπει να μιλάμε και για τον Μπρούμα. Η Μπράγκα, όμως, δεν έχει μόνο δύο παίκτες. Έχει μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνα, γιατί έχουν πολλή ποιότητα στην επίθεσή τους. Πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε στο σύνολό τους. Ο Μπρούμα είναι πάρα πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Εμείς, όμως, πρέπει να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Σεβόμαστε πολύ τον αντίπαλό μας, αλλά και εμείς είμαστε ο Ολυμπιακός. Να δείξουμε την αξία για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα μας».



Για τους Μάρτινς, Πιρόλα και Μασούρα: «Και οι τρεις προπονήθηκαν την Δευτέρα με την υπόλοιπη ομάδα. Πιστεύουμε ότι θα προπονηθούν και σήμερα μαζί μας. Θεωρούμε ότι είναι έτοιμοι να παίξουν».

Για το αν θα προσεγγίσει το αυριανό παιχνίδι όπως με τον αγώνα με την Λιόν ή το ματς με τον Ατρόμητο: «Στο παιχνίδι με τη Λιόν τίποτα δεν πήγε καλά. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα διαφορετικά από αυτά που κάνουμε συνήθως. Στον αγώνα με τον Ατρόμητο επιστρέψαμε στο σύστημα που χρησιμοποιούμε τις περισσότερες φορές. Φυσικά, υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Αν είμαστε επιθετικοί και έχουμε τη δύναμη που χρειάζεται, είμαστε καλύτεροι. Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήμασταν καλύτεροι από ότι στο αντίστοιχο με τη Λιόν».

Αύριο είναι το πρώτο εντός έδρας για τον Ολυμπιακό με το έμβλημα του Conference League, αν είναι έτοιμοι να αλλάξουν την εικόνα τους και να παρουσιάσουν την ομάδα που είχαμε δει πέρσι: «Πράγματι, είναι η στιγμή που θα πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Να βελτιώσουμε πολλά πράγματα. Να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι, όπως περιμένει ο κόσμος. Στην προετοιμασία είχαμε μαζί μας κάποιους παίκτες, αλλά δεν είχαμε κάποιους άλλους. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί, παίζοντας ψηλά και πιέζοντας. Πρέπει να αυξηθεί η επιθετικότητά μας. Όμως, όταν παίζεις με μια ομάδα όπως η Μπράγκα πρέπει να είσαι πολύ καλά τοποθετημένος και στην άμυνα. Σεβόμαστε πολύ την Μπράγκα, είναι μια εξαιρετική ομάδα. Εμείς όμως πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στο αυριανό παιχνίδι και να έχουμε τις απαντήσεις στην άμυνα. Φυσικά ποντάρουμε πολύ στη δύναμη που θα μας δώσει ο κόσμος μας».



Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Μπράγκα, με την πορτογαλική ομάδα να είναι σε καλό φεγγάρι: «Ασχολούμαστε με τον αντίπαλό μας. Τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους. Μας απασχοληθεί το αυριανό παιχνίδι και τι μπορούμε να κάνουμε για να το κερδίσουμε».

Για το εάν θα είναι βασικός κάποιος από τους μικρούς στον αυριανό αγώνα και εάν θα έχει αλλαγές η ομάδα σε σχέση με το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Δεν πρόκειται να σας πω κάτι».

Για το γεγονός ότι τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Μπράγκα έχουν ντέρμπι την Κυριακή (σ.σ Παναθηναϊκό και Πόρτο): «Οι παίκτες θα συγκεντρωθούν στο αυριανό παιχνίδι. Το ματς της Κυριακής είναι σημαντικό, αλλά για μας είναι σημαντική και η Ευρώπη. Οι παίκτες μας ξέρουν τη σημασία του αυριανού αγώνα και θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν».

Τσικίνιο: «Πολύ καλή ομάδα η Μπράγκα - Φίλος μου ο Όρτα, αύριο θα είμαστε αντίπαλοι»

Με κολακευτικά λόγια μίλησε για την Μπράγκα ο Τσικίνιο στη συνέντευξη Τύπου στο «Γ. Καραϊσκάκης» ενόψει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τους «αρσεναλίστας» για το Europa League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για:

-το ματς με την Μπράγκα: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα, με ποδοσφαιριστές που γνωρίζουμε καλά, αλλά δεν βασίζεται σε έναν παίκτη. Είμαστε όμως κι εμείς πολύ καλή ομάδα και αν δείξουμε το υψηλότερο επίπεδό μας θα είμαστε εμείς που θα κερδίσουμε».

-το πλάνο του προπονητή: «Οι ποδοσφαιριστές είναι εδώ για να εφαρμόζουν όσα ζητεί ο προπονητής. Πάντα θέλουν να κερδίζουν, προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, αυτό άλλες φορές βγαίνει και άλλες όχι. Ξέρουμε ότι στον Ολυμπιακό υπάρχει πάντα πίεση, αλλά είναι μια όμορφη πίεση, όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά για μας. Είδαμε με τον Ατρόμητο πως δώσαμε μια καλή απάντηση, θέλουμε να κάνουμε το ίδιο και με την Μπράγκα. Θα ακούσουμε όσα μας ζητεί ο προπονητής και θα δώσουμε το καλύτερο για να κερδίσει η ομάδα».

-τον Όρτα: «Έχω πολύ καλή σχέση με τον Όρτα, είμαστε φίλοι, μιλάμε συνεχώς και πέρσι μας βοήθησε πολύ. Αύριο θα είμαστε αντίπαλοι για 90-95 λεπτά. Του εύχομαι τα καλύτερα στη ζωή και την καριέρα του, αλλά όχι για αύριο. Η Μπράγκα είναι πολύ καλή ομάδα, για μένα τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά εκεί, αλλά της εύχομαι τα καλύτερα. Όμως αύριο θέλω να νικήσει ο Ολυμπιακός».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.