Ads Top

Νέα αρχή για τον Γιάννη Αϊβάζη μακριά από τη Μαρία Κορινθίου: «Αυτή τη στιγμή το πράγμα που θέλω είναι...»



Το διαζύγιο Μαρίας Κορινθίου και Γιάννη Αϊβάζη έσκασε σαν «κεραυνός εν αιθρία» και απασχόλησε την ελληνική σόουμπιζ ποικιλοτρόπως. 

Αν και χώρισαν, αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στην θεατρική παράσταση «Ο Τελευταίος χορός» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.



Ένα preview απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάννης Αϊβάζης στην Αθηναϊδα Νέγκα, και θα προβληθεί τις επόμενες ημέρες, πρόβαλλε σήμερα η Super Κατερίνα.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του, τονίζοντας πως αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο είναι να είναι καλά η κόρη του και η Μαρία Κορινθίου.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αϊβάζη



«Ό,τι και να κάνεις, όσες νέες αρχές και να κάνεις, τίποτα δεν αναπληρώνει το πρωινό “καλημέρα” στο παιδί σου και στον άνθρωπο που ήσουν 17 χρόνια μαζί. Και το “καληνύχτα, σ’ αγαπάω” και η αγκαλιά που έχεις κάθε βράδυ. Τίποτα δε τα αναπληρώνει αυτά. Είναι 17 χρόνια γάμου. Προς το παρόν δε με αφορά, δεν έχω το χρόνο ούτε τη διάθεση να σκεφτώ το μέλλον και να κάνω μια άλλη σχέση. Αυτή τη στιγμή το μόνο πράγμα που θέλω είναι να είναι καλά η μικρή μου και η Μαρία. Η οικογένειά μου δηλαδή» είπε ο Γιάννης Αϊβάζης.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.