Ads Top

Το πλήρωσε ακριβά η Καινούργιου: Έβγάλε δημόσια τα μηνύματα η Σούπερ Κική - «Σου έφαγε τον γαμπρό»



Η Σούπερ Κική δεν άφησε αναπάντητα τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου υπέρ του Χρήστου Μάστορα μετά τις δηλώσεις που έκανε για εκείνον η influencer. Μάλιστα, η «απάντηση» ήταν αμεσότατη.

H influencer και επιχειρηματίας αποκάλεσε «Αλβανό» τον Χρήστο Μάστορα σε βίντεο στο Youtube, με την παρουσιάστρια του Alpha να δείχνει την έντονη ενόχλησή της για τον τρόπο που μίλησε η Σούπερ Κική για τον τραγουδιστή.



«Παιδιά, συγγνώμη, δε θέλω να πω περισσότερα, αλλά θλίβομαι πάρα πολύ για αυτό που μόλις είδα. Είναι προσβλητικά», είπε ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου.

Τα μηνύματα με την Κατερίνα Καινούργιου που έβγαλε στη φόρα η Σούπερ Κική

Ακολούθως η Super Κική, με μια ανάρτηση στα Instagram Stories της, απαίτησε από την παρουσιάστρια να της ζητήσει δημόσια συγγνώμη ενώ συγχρόνως δε δίστασε να μοιραστεί προσωπικά μηνύματα που αντάλλαξε με την Κατερίνα Καινούργιου.



«Όταν γελάς με τα αστεία μου με την Μπάρκα που σου έφαγε τον γαμπρό είναι καλά; Τώρα σοβάρεψε το πράγμα; Σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα προτύπων και εμείς είμαστε τα πρότυπα γιατί τουλάχιστον δεν κοροϊδέψαμε ούτε έναν και η δουλειά μας είναι διασκεδαστές και όχι υποκριτές».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.