Ads Top

Η πρώτη αντίδραση Αλαφούζου μετά το Παναθηναϊκός-Τσέλσι!



Για 4 ώρες ο Ντιέγκο Αλόνσο... ανενόχλητος προσπάθησε να "μικρύνει" τον Παναθηναϊκό. Φοβούμενος ότι θα χάσει τη δουλειά του υπέπεσε σε χοντρές γκέλες. Τι συμβαίνει όμως με την εξέδρα και τον Γιάννη Αλαφούζο;

Ούτε μία ολόκληρη εβδομάδα δεν κράτησε στον Παναθηναϊκό η ηρεμία που έφερε στον σύλλογο η νίκη στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ. Οι Πράσινοι πήγαν να παίξουν κόντρα στην Τσέλσι την Πέμπτη με λίγες προσδοκίες και με την ελπίδα πως το γεμάτο ΟΑΚΑ, οι αλλαγές που θα έκανε η Τσέλσι και ο καλός αγωνιστικός ρυθμός που φαινόταν να έχει η ομάδα, θα βοηθούσαν για ένα θετικό αποτέλεσμα.



Δεν υπολόγισαν όμως στον Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος πλέον ξεκάθαρα αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει και όπως φαίνεται η κατάσταση αρχίζει να του ξεφεύγει. Ο Ουρουγουανός αποφάσισε - ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ – να παίξει με την ιστορία του Παναθηναϊκού (σίγουρα το έχουν κάνει πάρα πολλοί όλα αυτά τα χρόνια), απλά και μόνο για να… μην κινδυνέψει η καρέκλα του.

Ο κόσμος λοιπόν (έστω και με 30.000 εισιτήρια προσφορά) ανέβηκε στο Μαρούσι και σχεδόν γέμισε το ΟΑΚΑ, για να δει έναν κανονικό Παναθηναϊκό, να δίνει τη μάχη του, να θυμίζει ίσως κάποιες παλιές ευρωπαϊκές βραδιές και γενικά στο παιχνίδι με τον μεγαλύτερο (πιθανότατα) αντίπαλο που θα παίξει φέτος να σταθεί σε ένα επίπεδο. Να το παλέψει, να δώσει τη μάχη του και ας χάσει αξιοπρεπώς. Όχι στο σκορ, αλλά στην εικόνα. Ο Αλόνσο λοιπόν, αποφάσισε ΠΡΙΝ από την σέντρα να τραβήξει χειρόφρενο και να κατεβάσει μία ομάδα με αλλαγές, καθώς είχε στο μυαλό του τον… τελικό με τον Άρη, όπως δήλωσε ξεκάθαρα και μετά το τέλος του αγώνα.



Ο κόουτς λοιπόν αποφάσισε να μην κατεβάσει την «καλύτερή» του ενδεκάδα, αποφάσισε να μην παίξει ο καλύτερός του ο παίκτης, ο Τετέ και να αφήσει επίσης στον πάγκο τους Αράο, Ίνγκασον και Μπακασέτα, ώστε να είναι φρέσκοι με τον Άρη!!! Και δεν βρέθηκε ένας εντός της ομάδας να του εξηγήσει ότι αυτό όχι μόνο δεν ταιριάζει στον σύλλογο, αλλά ουσιαστικά τον μικραίνει.

Και μάλιστα, ο Αλόνσο επέμενε ότι ήταν σωστή η απόφασή του και στη συνέντευξη Τύπου, όπου χαρακτήρισε… τελικό το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς στις 27 Νοεμβρίου, πέταξε «καρφάρα» για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και εκνευρίστηκε με όσους δεν βλέπουν το πλάνο που έχει μέσα στο γήπεδο η ομάδα του.



Βέβαια, λίγο νωρίτερα είχε πετάξει άλλη μία… βόμβα, όταν στην πρώτη του τοποθέτηση στην Cosmote TV είχε δηλώσει: «Εχουμε τέσσερα ματς ακόμη, 2 εντός που πρέπει να κερδίσουμε και να πάρουμε και έναν βαθμό έξω για να συνεχίσουμε την διαδικασία». Απλά να θυμίσουμε ότι τα δύο εκτός είναι με Τζουγκάρντεν και Νιού Σαιντς. Οπότε είτε θεωρεί πως με μία ισοπαλία κόντρα σε αυτά τα μεγαθήρια, η δουλειά του πέτυχε είτε απλά δεν ήξερε με ποιους θα παίξει. Και στις δύο περιπτώσεις, είναι επιεικώς απαράδεκτος!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.