Ads Top

«Γκάφα» από τον πατέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένουν ο γιος του με την Αλεξάνδρα Νίκα



«Είμαι χαρούμενος! Ότι θέλουν να τον βγάλουν…»

Η Αλεξάνδρα Νίκα πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα στην συναυλία που έκανε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Ηρώδειο το βράδυ της Τρίτης 15/10. Με μαύρο κολλητό φόρεμα που έδειχνε την κοιλίτσα της, θαύμασε τον αγαπημένο της από την πρώτη θέση του θεάτρου.



Παράλληλα έκανε δηλώσεις στις κάμερες ο Βασίλης Αργυρός, μιλώντας για το εγγόνι του που θα έρθει στη ζωή σε λίγους μήνες – αφού η 26χρονη διανύει το τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της – αποκαλύπτοντας το φύλο του μωρού.

Η εμφάνιση της Αλεξάνδρας Νίκα με φουσκωμένη κοιλιά



«Είμαι χαρούμενος. Αλίμονο. Κάθε ημέρα τον απολαμβάνω. Προσπαθεί να δίνει πάντα τον καλύτερο του αυτό. Να είναι καλός μπαμπάς. Αγαπάει την οικογένεια γενικά, τον θεσμό. Ότι θέλουν να τον βγάλουν οπότε προτιμώ το Βασίλης. Αγωνία πότε θα έρθει η στιγμή να έρθει στη ζωή», δήλωσε ο πατέρας του Κωνσταντίνου Αργυρού, Βασίλης.

Στη συνέχεια προβλήθηκαν στο Happy Day του ALPHA και οι δηλώσεις του τραγουδιστή, ο οποίος ένιωσε αμηχανία με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και δεν απαντούσε, με τους ρεπόρτερ να το σέβονται και να σταματούν. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Ήταν μια εξαιρετική συναυλία. Όταν τραγουδάς στο Ηρώδειο νιώθεις ένα δέος. Ήταν όλοι οι αγαπημένοι μου άνθρωποι εδώ», αρκέστηκε να πει.



«Ο πατέρας μου είναι τρομερός άνθρωπος. Τον ευχαριστώ που ακόμα μου δίνει την συμβουλή του», είπε βέβαια για τον πατέρα του και τις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα.

Να σημειώσουμε πως Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα υπέγραψαν πρόσφατα σύμφωνο συμβίωσης για να τους κατοχυρώσει νομικά προκειμένου το μωρό να πάρει αμέσως μετά τη γέννηση του το επώνυμο του πατέρα, ενώ ο τραγουδιστής της έδωσε και ένα εντυπωσιακό μονόπετρο.

Αμέσως μετά την προβολή των δηλώσεων στο πλατό της εκπομπής, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε με πρόσωπο που γνωρίζει την Αλεξάνδρα Νίκα και είπε: «Η Αλεξάνδρα από τότε που μεγάλωσε ήταν της οικογένειας. Ονειρευόταν να γίνει μαμά, ξέρει τι θέλει. Ήταν και η μαμά της χθες με την οποία είναι δεμένες και αγαπημένες».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.