Ads Top

Μαρία Αντωνά: «Σίγουρα σαν γυναίκα φαντάζομαι…» – Η απόκτηση ενός παιδιού, ο Γιώργος Λιάγκας και ο χωρισμός από τον Σοϊλέδη



Η Μαρία Αντωνά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day στον ALPHA, σήμερα Παρασκευή 25/10. 

Η ραδιοφωνική παραγωγός έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την απώλεια της μητέρας της, και ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη στο πλατό δίπλα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.



Μίλησε λοιπόν για τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη, με τις φήμες που κυκλοφόρησαν να λένε πως είχε παράλληλη σχέση και ο λόγος του χωρισμού τους λίγο πριν το γάμο να είναι η απιστία, αλλά και για τον έρωτα που βιώνει με τον Γιώργο Λιάγκα.

Η συνέντευξη της Μαρίας Αντωνά

«Η ζωή έτσι είναι, γεμάτη εναλλαγές Ένα προορισμός να αντιμετωπίζει κάθε δυσκολία με έναν τρόπο μαγικό. Μου έχε συμβεί στη ζωή μου ξεκάθαρα και με έχει βοηθήσει να δω τι έχει σημασία. Καλά που μου ήρθαμε αυτά τα πράγματα για να εκτιμήσω σημαντικά πράγματα», ανέφερε αρχικά η Μαρία Αντωνά στην συνέντευξή της με την πρώην συνεργάτιδα της και καλή της φίλη.



«Δεν έχω πει ποτέ γιατί σε εμένα. Το κύριο συναισθήματα είναι να κρατήσω ψυχραιμία», συμπλήρωσε.

Ο χωρισμός από τον Σοϊλέδη
Στην συνέχεια δεν γινόταν να μην ερωτηθεί και για τον χωρισμό της. Με τον Άρη Σοϊλέδη σκόπευσαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και μάλιστα είχαν αναβάλει το γάμο δυο φορές. Λίγο λοιπόν πριν παντρευτούν τελικά χώρισαν με τις φήμες να τον θέλουν να είχε παράλληλη σχέση όταν η Μαρία ήταν στο Survivor.

«Το πιο σημαντικό στις σχέσεις και η ποιότητα φαίνεται στο τέλος. Έχω μάθει σε σέβομαι τον εαυτό μου, τα χρόνια, την επιλογή μου. Θεωρώ ότι αυτό που άρμοζε στην Μαρία ήταν αξιοπρέπεια. Να μην δώσω αφορμή για σχόλια. Δεν είμαι από του ανθρώπους που θέλει να δίνει δικαιώματα», δήλωσε στο πλατό του Happy Dy.



Για τ σχόλια που έφτασαν στα αυτιά της περί απιστίας, απάντησε: «Δεν μου αρέσει να ακούω σχόλια που δεν είναι ευχάριστα. Από την στιγμή που διαπίστωσα πράγματα που δεν μου άρεσαν ήθελα να κοιτάξω την επόμενη ημέρα. Την πορεία και την εξέλιξη της Μαρίας»

Η σχέση με τον Λιάγκα και η απόκτηση ενός παιδιού

Μετά το χωρισμό της από τον Άρη, ήρθε η σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα. Όπως είχε γίνει γνωστό, ο παρουσιαστής την είχε διεκδικήσει πολύ έντονα πριν τελικά αποφασίσουν να είναι μαζί. Φέτος μάλιστα, πέρασαν και το πρώτο κοινό τους καλοκαίρι με διακοπές σε διάφορα νησιά με το σκάφος του παρουσιαστή – δείτε αναρτήσεις που έκαναν.

«Γενικά όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο σκέφτεσαι τι θα πει ο κόσμος. Είναι ένα κομμάτι που θέλω να κρατήσω κλειστό για εμένα. Σέβομαι την σχέση και τον άνθρωπο. Δεν το κρύβω αλλά είναι κάτι που θέλω να προστατεύσω πολύ. Είμαι καλά και πολύ χαρούμενη», ανέφερε για τη σχέση και τον έρωτα που βιώνει.

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί, από την στιγμή που ο Γιώργος Λιάγκας έχει ήδη δυο γιος από το γάμο του με την Φαίη Σκορδά, απάντησε: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις σχέδια γιατί ο Θεός γελάει. Τώρα τι επιφυλάσσει η μοίρα αναμένω θα δω στη ζωή μου. Προς το παρόν έχω μια γατούλα, ένα σκυλάκια. Δεν ξέρω πως θα είναι αυτός ο ρόλος. Σίγουρα σαν γυναίκα φαντάζομαι τη ζωή μας σε κάτι όμορφο και ωραίο. Έχω πολύ αγάπη μέσα μου τώρα που θα την δώσω αυτό είναι…»

«Για μεγάλο διάστημα δεν συζήτησα αυτή τη σχέση γιατί δεν ήξερα πως θα εξελιχθεί. Το συναίσθημα μου το επικοινωνώ με τον εαυτό μου κα μετά με ανθρώπους που θεωρώ οικογένεια μου, τους φίλους. Έχασα την μητέρα μου και το πιο σημαντικό δώρο που μου έχει δοθεί είναι οι φίλοι μου», συμπλήρωσε η Μαρία Αντωνά για τη σχέση τους.

Ο θάνατος της μαμάς της και τα κλάματα

Στο τέλος η Μαρία Αντωνά αναφέρθηκε και στο θάνατο της μαμάς της. Απάντησε μάλιστα στα σχόλια που έγιναν πως λίγες μόλις ημέρες μετά την απώλεια και την κηδεία της, έκανε βραδινή έξοδό και χωρίς να είναι μαυροφορεμένη.

«Καμιά φορά το πένθος δεν εξωτερικεύεται με το χρώμα ή με το που θα πας. Και επειδή βλέπω τις φωτογραφίες έχω συγκινηθεί πολύ. Αυτό το συναίσθημα δεν έχει να κάνει με το χρώμα ή που θα είναι. Το αγαπημένο χρώμα της μαμάς μου είναι αυτό που φοράω και για αυτό το φόρεσα. Δεν έχει σημασία», είπε με δάκρυα στα μάτια καθώς την ίδια στιγμή πρόβαλλαν φωτογραφία τους.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.