Ads Top

Απίστευτη εξέλιξη με Λιάγκα - Παίρνει και δεύτερη εκπομπή μετά τον... χαμό!



Η... ανατροπή με τον γνωστό παρουσιαστή και όλες οι λεπτομέρειες.

Για το νέο του τηλεπαιχνίδι στον ΑΝΤ1 ετοιμάζεται αυτόν τον καιρό ο Γιώργος Λιάγκας και μάλιστα σας έχουμε αποκλειστικά την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα.



Αρχικά, πρόκειται για μια ζωντανή εκπομπή για αυτό και κάθε λεπτομέρεια μετράει. Οι ετοιμασίες κινούνται με γοργούς ρυθμούς, ειδικά αυτές που αφορούν το στήσιμο του πλατό. 

Το τηλεπαιχνίδι θα προβάλλεται κάθε Κυριακή ζωντανά και θα έχουν την δυνατότητα να παίζουν live οι τηλεθεατές από το σπίτι, οι οποίοι θα διαμορφώνουν εκείνη την ώρα τις (σωστές) απαντήσεις (τους).



Θα κατεβάσουν οι τηλεθεατές μια εφαρμογή, θα θέτουν 13 ερωτήματα κάθε εβδομάδα και ο κόσμος θα ψηφίζει επί των ερωτημάτων αυτών. 

Τα ερωτήματα θα έχουν να κάνουν με την επικαιρότητα, με την καθημερινότητα και θα πρέπει οι ομάδες που θα παίζουν να βρουν τι απάντησε ο κόσμος», είχε αναφέρει πριν λίγο καιρό ο Γιώργος Λιάγκας για το τηλεπαιχνίδι «The People’s Choice» που θα παρουσιάσει στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα λοιπόν με το τελευταίο ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Κατσαρίδη, το «The People’s Choice» θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις 21:00.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.