Ads Top

Αγγελική Ηλιάδη: Απίθανη ατάκα για την σχέση Δαλάκα – Γκέντσογλου: «Θέλω να την…»



Η αντίδραση της στην κάμερα

Η Αγγελική Ηλιάδη έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day στον ALPHA με αφορμή την έναρξη του σχήματος με τον Νίκο Κουρκούλη. Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την φημολογούμενη σχέση Σάββα Γκέντσογλου και Κατερίνα Δαλάκα.



Οι δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη

«Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος έξω καρδιάς μου ταιριάζει πολύ», είπε για τη συνεργασία με τον Κουρκούλη στο Lux Stage όπου θα εμφανίζονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο από 25 Οκτωβρίου

«Είμαι πάρα πολύ καλά απλά πέρασα έναν φριχτό κολικό. Ο πόνος ήταν φριχτός με την πέραε κανένας αυτό το πράγμα», είπε για το πρόβλημα στην υγεία της που την οδήγησε στο νοσοκομείο.


«Είμαστε χαρούμενοι που η γιαγιά μου έχει βγει από το νοσοκομείο, έχει γυρίσει στο σπίτι. Ας πούμε ότι το ξεπέρασε αυτό το πράγματα με το εγκεφαλικό. Έχει στιγμές διαύγειας και μας καταλαβαίνει. Προσπαθούμε να της μιλάμε για να μας καταλαβαίνει. Έχει αρκετά προβλήματα. Ο Θεός ξέρει», αποκάλυψε για την κατάσταση της Καίτης Γκρέυ μετά το εξιτήριο της από το νοσοκομείο έχοντας υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο.

«Δεν γνωρίζω αν είναι σε σχέση. Θέλω πολύ να την γνωρίσω, την θαυμάζω για όλα αυτά που έχει κάνει. Αν τα παιδιά είναι μαζί και περνάνε καλά, πολύ ωραία», σχολίασε για τη σχέση Γκέντσογλου – Δαλάκα, την οποία ο πρώην ποδοσφαιριστής την έχει διαψεύσει.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.