Ads Top

Η δήλωση όλο νόημα Λουτσέσκου μετά το ΠΑΟΚ-Βικτόρια Πλζεν!



Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την Πλζεν για την τρίτη αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ έσωσε τον βαθμό απέναντι στην Πλζεν στην Τούμπα και πήρε τον πρώτο του βαθμό στη League Stage του Europa League.



Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, ο προπονητής του Δικεφάλου, Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε πως οι παίκτες του κατάφεραν να χτίσουν την αυτοπεποίθησή τους και να επιστρέψουν στο ματς στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Ήταν από τα χειρότερα πρώτα ημίχρονα που μπορώ να θυμηθώ αυτή τη χρονιά. Χωρίς αυτοπεποίθηση, χωρίς ένταση, χωρίς διάθεση να κινήσουμε την μπάλα όπως θέλαμε.



Στο ημίχρονο είχαμε μια κουβέντα, είπαμε ότι δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, ήταν ένα χαμένο παιχνίδι. Αυτό που έπρεπε να κάνουμε ήταν να επιστρέψουμε στο παιχνίδι με την ένταση που θέλαμε. Σιγά σιγά χτίσαμε την αυτοπεποίθησή μας και μπορέσαμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι, δείξαμε τη θέληση να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Το γεγονός πως είχαμε αυτή την αποτυχία να μπούμε στους ομίλους του Champions League ενδεχομένως να μας είχε ένα μπλοκάρισμα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μακάρι αυτό το παιχνίδι να είναι η αρχή για να πάμε σε μια διαφορετική πορεία. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι για το πρωτάθλημα".

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.